Автор
Ева Григорова

Дани си навлече най-големия хейт досега: Снима се с Дениз и Виктория от ‘’Ергенът’’

След шумния си развод с Алекс Петканова Лудия репортер не спира да качва снимки и сторита с различни момичета.

Преди време той се развихри в Милано, където щракна дупетата на няколко засукани мадами, а сега пусна кадър с две от най-скандалните участнички в риалити сензацията “Ергенът” - Дениз Хайрула и Виктория Капитонова. Дани не уточнява къде точно се е снимал с противоречивите момичета, но фотосът бързо предизвика вълна от коментари.

View post on Instagram
 

Въпреки че снимката има над 11, 000 лайка последователите на Петканов никак не са доволни от новата посока, която той е предприел.

“Толкова ниско ли падна, бе, Даньо?” - го попита една от тях. “Изми ли си ръцете след снимките?” - пък запита друг от феновете на инфлуенсъра.

“С тази снимка те отследвам от всичките ти профили. Не знаех, че си човек, който подкрепя насилието и насилниците. Днес го доказа.” - написа друга.

View post on Instagram
 


Имаше дори коментари, намекващи, че Дениз и Виктория практикуват най-древния занаят на земята. “Дани, нямаш токова пари за Виктория”, “От дясно 90 лева на час,от ляво 70 лева на час” и “Едната иска Ролекс другата дядо над 60г може и 70г потресаващо тъжно” - бяха само част от тях.

View post on Instagram
 


“Това ли е примерът, който искаш да даваш на сина си? Отвратителни и пропаднали жени! Как не ги е срам да се показват навън, че и се държат все едно нищо не е станало!” - пък написа друга, визирайки коментарите на самия Дани, който заяви, че не е бил щастлив във връзката си с Алекс и е решил да я напусне, за да даде добър пример на сина си Габриел.