Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Мъжът Близнаци – мистерия и загадъчност

Поради характеристиките на зодиакалния си знак мъжът Близнаци притежава детска спонтанност и любопитство към всичко и всички по света. Този човек е очарователен и се интересува от различни неща и хора, така че може да е трудно да прецените дали наистина ви харесва, или просто е привлечен от вас за момента.

Мъжът Близнаци е романтичен по душа и обича изключително да флиртува. Постоянно му се струва, че друга жена ще му даде това, което толкова му липсва. И той не знае всъщност какво му липсва. Но мъжът Близнаци е иновативен любовник. Той непрекъснато обича да експериментира.

Мъжът Близнаци може да ви очарова от пръв поглед: добре дошъл е навсякъде, весел, остроумен, чаровен. Той ще направи първата ви среща наистина запомняща се и след това може да изчезне за няколко дни. Докато вие ще бъдете нервни и измъчени, той ще има друга работа. Бъдете готови за факта, че настроението му се променя всяка минута, така че ако имате нужда от хармония и спокойствие в една връзка, това не е вашият вариант.

Но ако сте готови да бъдете променливи като вашите Близнаци, ако успеете да останете малко встрани, тогава аферата с представител на този зодиакален знак ще донесе радост и много положителни емоции.

Като цяло се носят легенди за нестабилността на мъжете Близнаци и не става дума само за променливите им настроения. Битува мнение, че Близнаците трябва да имат две работни места, две къщи и поне две жени. Това донякъде е вярно, но за щастие, не винаги. Има и стабилни представители на знака.

Жена, която възнамерява да изгради любовна връзка с мъж, принадлежащ към знак Близнаци, трябва първо да се запознае с характеристиките на знака, да разбере какво точно го привлича и интересува и какво може веднага да го отблъсне. Мъж от този знак не търпи никакви ограничения и натиск, той непрекъснато се стреми към всичко ново, непознато преди. Умът и нервната му система са в постоянно действие, просто е невъзможно да го следвате.

В любовта такъв мъж обикновено се оказва капризен. Жената, която изгражда с него връзка или семейство, трябва да бъде подготвена вътрешно за възможните му предателства. Мъжът Близнаци обикновено предпочита необвързващия флирт, който няма да го принуди да промени обичайния му начин на живот чрез натиск или шантаж.
Мъжът Близнаци е общителен, обича да бъде център на внимание, обича да забавлява всяка компания с шеги и анекдоти, но в същото време има много независим и капризен характер, препоръчително е жената да не забравя, че вероятно няма да може напълно да го превземе.

Също така е по-добре да не разчитате на факта, че типът Близнаци някога ще стане солиден, абсолютно зрял мъж, такива хора обикновено остават с младежки дух до старост. Този човек е мистерия, никога не осъзнаваш дали се шегува или говори сериозно, лъже или честно казва къде е, с кого е, какво прави.

За мъжете Близнаци разнообразието е изключително важно, силните и дългосрочни връзки с такъв мъж могат да възникнат въз основа на общи интелектуални интереси, постоянно присъствие на теми за разговор, които не са безразлични и за двамата партньори.

Мъжът Близнаци има сложна характеристика - природата му е променлива, невъзможно е да се манипулира, управлява, контролира. Този мъж цени личното пространство и няма да толерира дори минута натиск върху себе си от любимата си.

Мъжът Близнаци ще бъде страхотна двойка с жена Стрелец, която също обича пътуванията и лесния, бохемски начин на живот с малко ангажираност. Връзка с Водолей или Везни също е добра комбинация, тъй като тези знаци принадлежат към един и същи елемент на въздуха. Но с жени от знак Дева или Риби семейният живот на мъж Близнаци най-вероятно няма да се развие най-добре, тъй като Рибите са малко пасивни, а Девата е твърде груба и критична и Близнаците може да им изглеждат малко студени и неемоционални.

Четете още: Вашият духовен талант според зодията