Според астролозите представителите на всяка зодия се отличават от останалите с определен духовен дар, характерен за тях и преобладаващ в палитрата от добродетели и таланти. Нека да видим кой знак с какво възвишено духовно качество може да се похвали:

Овен

Вашият специален духовен талант е силно развития ви усет към бъдещите събития. Вие имате добра интуиция за случващото се около вас и с лекота може да предвидите какм може да се случи. Именно заради него всички хора от зодия Овен сякаш знаят всичко преди другите!

Телец

Вашият имате уклон към парапсихологията. Усещате нещата интуитивно. Сетивата ви са добре развити, което ви помагат да получавате повече впечатления от околната среда в сравнение с други хора.

Близнаци

Вие сте роден медиум. Възможно е да виждате или чувате неща, които другите не могат. Умеете да извличате поука от мъдростта на по-старите хора.

Рак

Вашият специфичен духовен талант е огромната ви интуиция по отношение на хората. Вие сте изключително надарени да разбирате кой каква същност крие зад маската си.

Лъв

Вие може да се похвалите с удивителните си способности на екстрасенс – притежавате мощно биополе и свръхестествени възприятия и способности да лекувате и да влияете на психиката на другите.

Дева

Вашият специфичен духовен талант е насочен към астрологията – от вас може да стане невероятно добър астролог, впечатляващ с точните си и безпогрешни прогнози.

Везни

Вашият специфичен духовен талант е, че сте родени за тай чи – или всяка друга медитация, в която има движение.

Скорпион

С малко повече знания по въпроса, усилия и практика, вие може да овладеете силата на телепатията – всеки иска да знае какво мислят другите, а някои дори манипулират мислите на други хора. Вие можете да направите и двете...

Стрелец

Вие притежавате способността на астралното пътуване. С малко повече медитация и познания в областта, може да отидете където си пожелаете, докато си лежите на леглото или дивана.

Козирог

Вие може да се похвалите с удивителната духовна способност да разбирате и тълкувате събитията по-добре от всеки друг около вас.

Водолей

Вашият специфичен духовен талант се крие именно в това – вие сте духовен канал на познанието от бъдещето.

Риби

Вие сте истински емпат – естествено съпреживявате болката, емоциите и психическите състояния на другите хора и сте способни да усетите всичко онова, което те чувстват и преживяват.

Четете още: Шестте нива на духовно развитие