Автор
Христина Кирилова

Ето защо не ѝ върви с мъжете: Ребъл Уилсън се събра с жена (снимка)

"Цял живот мислех, че търся принц...но изглежда, че през цялото това време съм търсела моята принцеса", с тези думи Ребъл Уилсън призна пред света, че новата ѝ любов е жена.

Актрисата, която премина през невероятна метаморфоза в последните две години, като се раздели с десетки килограми, а след това се раздели с приятеля си, вече е достигнала до съвсем нов етап от живота си. Макар и на 42, тя осъзна, че никога не е имала нужда от мъже, защото в момента сърцето ѝ принадлежи на жена. И вероятно винаги е било така, но по много причини, не е достигала до тази истина.

Новата половинка на Ребъл е дизайнерката Рамона Агрума, но за момента не е известно от кога датира връзката им. Приближени на актрисата твърдят, че никога не са я виждали по-щастлива и може би най-наркая е намерила себе си. Двете са засичани заедно на няколко събития през последните месеци, но досега не бяха демонстрирали близките си отношения публично.

View post on Instagram
 

За пръв път дизайнерката и актрисата се появиха заедно през февруари на грандиозното събитие "Супер Боул", а след това Агрума бе сред гостите на рождения ден на Ребъл през март.

Актрисата споделя, че двете с Рамона дълго време били просто приятелки, преди помежду им да се зароди любов. Прекарали седмици наред в разговори по телефона и Ребъл е категорична, че това изиграло сериозна роля в опознаването им и влюбването им.

Четете още: Гаджето на Виктор Стоянов наруши мълчанието си, сложи всички от "Ергенът" на място