Автор
Христина Кирилова

Дъщерята на Гала се щракна без бельо

Дъщерята на Гали, Мари Константин, продължава да върви уверено като инфлуенсър в социалните мрежи и очевидно темата, която се превръща в нейна запазена марка, е самочувствието и как негативните коментари в интернет могат напълно да го унищожат.

Младата красавица за пореден път реши да покаже тялото си и по-специално стриите по задните си части, тъй като според нея те са по-скоро секси, отколкото засрамващи. Мари усилено се бунтува срещу сегашните приети норми за красота и неуморно изтъква, че е красива и умна, а усилията, които полага, за да бъде във форма, са неимоверни.

View post on Instagram
 

Наследницата на телевизионната водеща използва всяка възможност, за да окуражи момичетата, които не са с перфектни тела и този път го направи, като сподели снимка без бельо на стори.

"Понеже идва лятото - стрии и тен е секси комбинация, а не срамна" - пише Мари под голия фотос. Мари не крие, че приема тежко негативните коментари в мрежата. „Преживявам всеки гаден коментар, всяко съобщение“, кълне се тя. "Вбесявам се, като виждам коментари (не само за мен) "тази е много дебела, слаба, висока...Всички сме различни, не виждам защо е необходимо такова изказване и каква е целта", пише тя до кадъра.

View post on Instagram
 

Мари не крие, че се старае да бъде слаба, защото винаги е била предразположена към лесно качване на килограми.

Четете още: Азис топи килограмите на Десислава (снимки)