Автор
Христина Кирилова

Не съм красива, но знам как да побърквам мъжете

Забелязали ли сте, че много харизматични и желани мъже избират не чак толкова красиви жени? Запомнете правилото - господата не ни избират по хубостта ни, а по личността ни. Има няколко тайни, които издава сексологът Виктория Бастрикина, за това как да бъдем желани от мъжете и как да задействаме женската си сила, защото тя наистина е безгранична. Но нека преди това ви споделим една много поучителна и вдъхновяваща история:

"Не съм висока, не съм и много лека на килограми. Всъщност, нямам представа колко точно тежа, защото никога не ми е пукало. Определено не се вписвам в идеалите за красота, но знам как да привличам мъжете. Хубавите и желани мъже!

Ако трябва да бъда съвсем искрена, наскоро се научих да го правя. Цял живот съм мислела, че съм грозна и недостойна за любов. Дълги години не бях имала гадже, излизах с пълни неудачници и никога не съм се радвала на засилено мъжко внимание. Но преди три години се случи една невероятна трансформация с мен...

Бях на 32 г. и напълно отчаяна. Един ден обаче сякаш нещо ме удари по главата. Спомням си, че за пореден път стоях пред огледалото и не харесвах това, което виждам. Изведнъж, не знам как, си казах: "Ира, защо по дяволите, не се обичаш? Това си ти. Това е твоето тяло. Твоето лице. Всичко, което виждаш, е твое." Сякаш започнах да се моля на самата себе си за любов. Молех се да бъда по-добре със самата себе си. Почти се разплаках, защото ми стана обидно, че вече съм прехвърлила 30-те, а през цялото време съм лишавала тялото си от любов и грижа.

Тогава реших да наваксам и да се взема в ръце. Купих си скъпа козметика, маски за лице, кремове, парфюми. Започнах да ходя на масаж и на тренировки по пилатес. Това беше моят начин да поискам прошка от тялото си, което съм пренебрегвала цели 30 години. Изминаха няколко месеца и определено започнах да забелязвам промяната. Бях много, много доволна от себе си и постепенно започнах да харесвам това, което виждах в огледалото. Усещах, че радостта ми ме обсебва и сякаш исках да я споделя с целия свят.

И тогава всичко се промени. А мъжете...мъжете винаги усещат женската самоувереност и започнаха да ми се лепят като мухи на мед. Започнах да излизам със страхотни мъже, а приятелките ми не можеха да повярват какво се случва. Аз обаче не бях изненадана, защото вече знам, че заслужавам само най-доброто, но преди не съм го осъзнавала.", Ирина, 36 г.

А какво толкова имат жените, които могат да омагьосат всеки, когото си пожелаят? Всъщност, това са съвсем конкретни детайли от нашата същност, които ни издава сексологът Виктория Бастрикина:

Мъжете реагират първо на женските феромони

О, да! Уханието на жена е много, много важно за господата и влиянието на аромата, който сме избрали, им се отразява на подсъзнателно ниво. Феромони се отделят много активно и при физическа активност, или при тренировки на интимните мускули. А ароматите, които въздействат най-силно на мъжете са ванилия, сандалово дърво и лимон. Но ако искате наистина да ги влудите от възбуда, използвайте аромат на ягода, роза, малина, мускус, ябълка или кедър.

Мъжете са като децата и обичат игричките

Жената, която умее да играе игри и да съчетава няколко роли в себе си, бързо губи ума на мъжете. Просто защото с нея винаги е интересно и вълнуващо. Тя може да бъде изискана дама със студен поглед, но също така може да бъде и палавата съседка. Тази дама е магнит за внимание и знае много добре кога в каква роля да влезе. А колко е красива - на никого не му пука.

Мъжете се влюбват в чувството, което изпитват, когато са до жената

Мили момичета, запомнете това добре - господата се влюбват в жени, които ги карат да се чувстват като шампиони. Ако той усеща, че вие имате желание да израснете до него и той да ви води, никога няма да прекъсне комуникацията си с вас. Защото е лека, приятна и той е главният, а вие сте най-силната му мотивация.

Мъжете се побъркват по сексуалната ви енергия

Сигурни сме, че всички сте виждали как не чак толкова големи красавици карат разни мъжаги да си губят ума по тях, просто защото излъчват много силна сексуална енергия. А как се подсилва тази енергия? Ключът е във всичко, което ви кара да се чувствате чисто физическо добре - тренировки по танци например. Бъдете страстни, чувствайте се добре в кожата си и тогава няма да съществува мъж, който да се почувства пожелан от вас и да ви отблъсне.

Четете още: Топ 4 на най-добрите секс пози през лятото