Автор
Христина Кирилова

Всичко се връща? Ето какво ви очаква, ако откраднете обвързан мъж

В живота на всеки от нас поне веднъж се е случвало да се влюби в "грешния" човек. И макар да е известно, че "любовта не пита" и никога не идва при нас, когато сме готови за нея, истината е, че никой не идва в живота ни без причина. Дори и този, който ни се струва, че не е трябвало. Когато двама души пресичат пътищата си в някакъв момент, то всеки от двамата научава урок от другия. А когато това се случи между обвързан мъж и влюбената в него жена, не се съмнявайте, че това също не е случайно, но уроците са сурови.

Първото, което трябва да знаете, че всеки е горд притежател на кармата си и всяко действие си има последствие в бъдещето. И вярвайте, когато разбивате семейство, то със сигурност ще усетите болката от това някой ден. Защото всичко се връща, но има начини за мъдър подход и в никакъв случай не е задължително да бягате от човек, когото харесвате, но трябва да знаете, че действията ви са ограничени.

Ако любимият ви женен мъж не е в силен съюз със съпругата си, то връзката им е обречена, дори и без вашата поява. Присъствието ви може да забърза процеса по прекратяването ѝ, но в никакъв случай главната причина не е във вас. Ако обаче изпитвате съмнения в този мъж и той ви дава смесени сигнали, то тогава е твърде вероятно вие да не сте кармично свързани с него. Липсата на спокойствие в душата ви подсказва, че този човек не е предназначен за вас, а ако опитате да го разделите с половинката му, ще страдате вие, ще страдат всички. И не се съмнявайте, че някой ден ще ви сполети съдбата на жената, която е била изоставена заради вас. Но в случай, че усещате силна връзка с мъжа и не изпитвате никакви съмнения в него, а интуицията ви подсказва, че това е вашият човек, то вероятно вие сте предопределени един за друг. И дори в тази ситуация, не предприемайте прекомерни действия.

Запомнете: инициативата трябва да остане изцяло в ръцете на мъжа. Той ще реши дали вие ще останете в живота му, или ще предпочете настоящата си жена. Не вие определяте съдбата на техните отношения, само той. Защото ако е предопределено вие да бъдете заедно, този човек, дори и на подсъзнателно ниво, ще ви търси, защото вие сте кармично свързани. Вие нямате силата да се намесвате в семейния му живот, а ако го направите - последствията няма да бъдат добри, най-вече за вас. След време вие ще бъдете наказани за това си действие, а моментната победа няма да ви донесе трайно щастие.

За да не получите удар от съдбата в знак на наказание, то най-добре е да се отдалечите от обвързания мъж възможно най-бързо. По този начин в живота ви ще се появи човек, който ще бъде готов и свободен за вас.

Четете още: Не яжте тези храни на първа среща, ако искате да задържите този мъж!