Автор
Кристина Кирова

Гаджето на Адел направи изненадващо признание

Изглежда, че Адел и новият ѝ любим, Рич Пол, обмислят да спретнат семейно гнездо и дори се замислят за наследник. Слуховете за това, че отношенията им вече са наистина сериозни, тръгнаха преди няколко дни, когато спортният агент сподели, че вече е готов да стане татко за втори път и че би бил много по-отдаден и старателен, отколкото с трите си деца, които пораснали твърде бързо.

Рич призна, че мечтае да има още деца, тъй като за пръв път е станал баща твърде млад и не е имал възможност и време да бъде достатъчно посветен на трите си рожби. "Очаквам с нетърпение да бъда различен татко", признава Пол, но така и не уточнява дали с Адел планират да имат общ наследник. За разлика от преди, той вече е много по-заможен и спокоен и би могъл да бъде по-търпелив баща. Рич Пол споделя, че искрено съжалява, че е пропуснал много важни моменти от растежа на трите си деца покрай старание за бизнеса.

Припомняме ви, че Адел обяви официално връзката си през септември 2021 г., след като двамата с Рич бяха забелязани заедно няколко пъти предните месеци. Тя не бързаше да сподели щастието си със света след трудния си развод със Саймън Конеки, който е баща на сина ѝ Анджело.

Четете още: Дениз от "Ергенът" си подарява котето (снимка)