Дениз от "Ергенът" си подарява котето (снимка)

16 юни 2022 | 12:25
10773
2
снимки: Instagram
2

Дениз Хайрула, която нашумя покрай участието си в "Ергенът" и връзката си с Христо Сираков, все още е в процес на възвръщане на профила си в Инстаграм, който беше блокиран към края на шоуто. До тогава тя използва нов акаунт, в който продължава да споделя моменти от всекидневието си. 

И между изкусителните снимки и рекламите на новия ѝ ресторант, тя публикува снимка на очарователно малко котенце. Вероятно то живее временно при Хайрула или е приютено от нейни приятели, които са го кръстили на нея - Дениз.

Дениз Хайрула

Участничката, която успя да влезе в конфликт с някои от участничките в предаването, е съобщила, че животинчето се подарява и е женско. 

Междувременно Хайрула публикува снимка от тузарски комплекс в близост до Банско, където се е отдала на почивка с приятелки. Изглежда, че все още не е отркила своя принц, но се забавлява от сърце и по женски.

Четете още: Ето в кой бар можете да видите Алекс от "Ергенът" това лято

 


Още по темата

Коментари

2
  14 август 2022 | 04:58 отговор
 

 
1 Марта ( от ергенът)
  19 юни 2022 | 14:39 отговор
 

Тази Дениз от лакомия се не спре .Няма край това нейното.Нестига ,че Виктор нея пред приятелката ми Гери и Ева ,както и дори Елвира тя продължава да е толкова нагла.Хакнаха и профила и пак е начална и нагла пуйка ,каквато е била и преди и ще продължава да бъде.

 

Добави Коментар

Най-четени