Автор
Антония Дамянова

Мощна мантра за привличане на любовта за всяка зодия

Мантрите са свещени формули от думи със силен енергиен резонанс. Те могат да бъдат под формата на стихотворения или песни. Веднъж изречени, тези думи имат силата да преобразят душата. Те освобождават енергийните канали от блокаж, внасят баланс в живота и привличат любовта.

А ето каква трябва да бъде вашата идеална мантра за любов според зодиакалния ви знак:

Овен

Не винаги всичко върви по план за този знак. Стресът и хаосът могат да бъдат по-силни и той да се окаже в техния водовъртеж. В този случай мантрата, която ще им помогне най-много, привличайки любовта и вътрешния баланс, е:

"Всичко в живота ми идва в изобилие. Ще намеря най-доброто за себе си. Създавам живот, в който ще се наслаждавам във всеки миг."

Телец

Като едни чувствителни натури, Телците са склонни да потискат някои свои емоции, за да забравят за тях и никога повече да не ги помнят. Но това не е добре. Мантрата, която ще им помогне за коригиране на ситуацията, е:

"Приемам чувствата и емоциите си такива, каквито са, с болка или радост. Те ме определят и ме изграждат. Те ме учат да прощавам, помагат ми да намирам любов, мир и удовлетворение всеки ден."

Близнаци

Близнаците често може да почувстват, че не всичко върви по плановете им и че все нещо им създава пречки по пътя към успеха. Необходимо е да се прекъсне създаденият кръг от негативни мисли и емоции. В края на краищата с любов е по-лесно да издържите всякакви изпитания:

"Ще направя крачка напред през препятствията на живота и където направя крачка, ще намеря любов, доброта и удовлетворение. Не се страхувам от това, което животът ми е подготвил, защото знам, че той е прекрасен."

Рак

Понякога другите са твърде взискателни към тези чувствителни хора. Но те упорито се стремят към съвършенство във всичко. Въпреки че понякога плановете им претърпяват пълен крах. Ето мантрата, която ще им помогне:

"Уверено следвам желанията си и любовта ми дава сила. Приемам емоциите си такива, каквито са. Избирам щастието всеки ден."

Лъв

Мотивацията често е ключът към успеха. Тогава Лъвът започва да разпространява положителна енергия и това помага да привлече прекрасни хора:

"Съдбата ми ме зове. Доброто е на моя страна. Имам смелостта и мога да правя това, което чувствам. Давам, за да получа. Щастието и любовта живеят в мен."

Дева

Представителите на този знак полагат много усилия в това, което правят. Добре свършената работа е целта на Девата. Но понякога емоциите или безпокойството завладяват тези хора:

"Оставям зад гърба си всички притеснения и негодувания. Всичко в живота ми се случва с любов и доброта."

Везни

За тези хора най-важни са вътрешният мир и баланс. Може да смятате, че някои проблеми са трудни за разрешаване, но трябва да знаете, че винаги се намира изход от ситуацията. Особено с тази мантра:

"Благодарен съм за проблемите, приемам промяната, не се страхувам. Доверявам се на Вселената и оставям любовта да води стъпките ми."

Скорпион

Несигурността на хората около тях ги ядосва, а изобилието от промени може да предизвика безпокойство. Но мантрата ще помогне:

"Приемам промяната като предизвикателство. Имам отворено сърце, нищо не може да ме накара да загубя равновесие. Всичко в живота ми се движи към доброто."

Стрелец

Обичат реда, но мнението на другите понякога е твърде важно за Стрелците. Те са твърде искрени, което понякога се използва от другите за тяхна изгода. Представителите на този зодиакален знак са свикнали да понасят грижите сами, без да се обръщат за помощ към другите:

"Пътувам уверено през живота и знам, че хората, от които имам нужда, ще останат в него. Прощавам миналите обиди и свързвам настоящето и бъдещето си с любов."

Козирог

Лоялност, постоянство, ефективност са основните качества на този знак. Но понякога той се нуждае от мотивация, за да продължи напред:

„Насочвам мислите и енергията си към това, което е предназначено за мен. Оставяйки тревогите след себе си, моята душа е моят дом. Доверявам се на интуицията си и продължавам работата си с любов.”

Водолей

Тенденцията за пълно разтваряне в работата може да отклони вниманието на Водолеите от техните вътрешни потребности:

"Внимателен съм към нуждите си, прощавам и обичам себе си. Имам смелостта да правя това, което чувствам."

Риба

Тази зодия има специална връзка с Вселената. Тя трябва да се доверява повече на интуицията си:

"Всичко, което ме заобикаля, ме вдъхновява, дава ми смелост. Любовта изпълва душата. Имам право да действам сега. Животът е красив и изпълнен с хубави събития."

Четете още: Какъв е цветът на вашата аура според зодията?