Автор
Woman.bg

Джей Ло: Майка ми ме пребиваше от бой, докато не избягах от вкъщи

Джей Ло е била пребивана от бой от майка си и най-накрая е избягала от дома си, за да се спаси от тормоза. Това става ясно от новия документален филм на Нетфликс за певицата Halftime, в който тя споделя подробности за сложните отношения с майка си Гуадалупе Родригес.

„Имах сложни отношения с майка ми, постоянно се карахме. Тя направи каквото трябваше, беше силна, но беше и груба. Биеше ни, биеше ни до смърт“, разкрива Дженифър, която има още две сестри.

Майка ѝ на свой ред споделя, че наистина е удряла дъщерите си, но това е било с цел да ги направи силни, за да не зависят от мъже.

„Не бях перфектна майка, но мога само да кажа, че правех всичко с мисъл за техните интереси. Исках да отгледам три момичета, които няма да зависят от мъже. Не исках да ги критикувам, а да им покажа, че могат по-добре. Но Дженифър беше най-лошата, честно казано, най-трудно ми беше с нея“, разказва на свой ред Гуадалупе.

Латинодивата разказа, че е избягала от вкъщи на 18 години, защото вече не е можела да търпи този тормоз. Любовта към танците разсейвала младата Дженифър от учението, а майка ѝ не искала да се примири с това.

„Ако живееш под моя покрив, ще трябва да завършиш училище“, казала й майка й.

„Една вечер се скарахме жестоко и трябваше да си тръгна“, спомня си Лопес. Към днешна дата двете са вече в по-топли отношения, а кадри с моментите им на близост могат да се видят в новия филм за Джей Ло.