Автор
Ева Григорова

Когато баща ти е палавник: Дъщерята на Чарли Шийн се регистрира в порно сайт!

По всичко личи, че 18-годишната дъщеря на Чарли Шийн и Денис Ричардс е решила да тръгне по палавите стъпки на своите популярни родители.

Миналата седмица Сами предизвика истинско цунами от коментари с решението си да се регистрира в сайта OnlyFans, в който всеки може да получи достъп до еротично съдържание, след заплащане на определена сума.

View post on Instagram
 

Тийнейджърката наскоро се отказа от гимназиалното си образование и явно е решила да изкара бързи пари чрез своите снимки. Сами обеща на своите последователи да качва ново съдържание в профила си 2-3 пъти седмично и смело ги насърчи да ѝ пишат.

Доскоро Сами имаше изключително обтегнати отношения със своята майка Денис Ричардс и дори живееше при татко си Чарли Шийн. През март стана ясно, че майка и дъщеря са се сдобрили малко преди Сами да навърши 18.

View post on Instagram
 


Ричардс от своя страна заяви, че абсолютно подкрепя решението на Сами да продава свои еротични кадри, докато Шийн първоначално заяви, че е против. Актьорът обаче бързо бе разубеден от бившата си съпруга и вече заявява, че също застава зад наследничката си.

“Имаше изключително много негативни коментари в социалните медии през изминалата седмица. Искам да кажа, че ми се искаше и аз да имах самочувствието, което има моята 18 г. дъщеря. Не мога да осъждам нейните избори. Все пак съм участвала в Wild Things и Playboy, а ако трябва да бъда честна, нейният баща също няма право да я съди” - написа Ричардс в Инстаграм. Тя дори допълни, че също обмисля варианта да си направи акаунт в OnlyFans.

View post on Instagram
 


“Денис освети за мен няколко точки, които бях пропуснал. Сега повече отвсякога Сами се нуждае от обединени родители, на които да разчита, започвайки това ново начинание. От този момент нататък тя ще има нашата безрезервна подкрепа” - заяви Шийн.

В момента Сами има 2,800 последователя и е качила едва три снимки. Тя събира по 19.99 долара на месец от своите последователи, за да имат те достъп до нейното съдържание.