Емануела явно е пипнала тук-там някой и друг детайл от задните си части, забелязаха феновете ѝ. В последния клип на звездата, който е в дует с младия изпълнител Антонио, „бразилското дупе“ на певицата е в центъра на вниманието. Фолкпевицата с охота размята задните си части, обута в секси къси поличка, силно прилепнала по тялото ѝ.

Почитателите на певицата веднага заговориха, че по всяка вероятно изпълнителката се е възползвала от услугите на турския лекар, при който наскоро прави носа си.

Според запознати Емануела, подобно на други свои колежки, е направила т.нар. бутлифт корекция, пише "Телеграф". При нея с помощта на специални силиконови импланти се променя формата на дупето и то става много по-изпъкнало назад.

Естествено, тази промяна нямаше как да остане незабелязана от най-верните ѝ фенове, които споделиха в коментари мнението си относно поредната корекция на звездата. „Стои ти добре“, одобрително отсича верен почитател на Емануела.

Видно е, че синеоката фолк фурия е една от най-тунингованите певици в родния шоубизнес. Тя вече има корекции по нослето, които обясняваше с проблеми с дишането, силикон в гърдите и обем в устните. Сега към тях можем да добавим и операцията за така мечтаното „бразилско дупе“, отбелязват от медията.

View post on Instagram
 

Четете още: Вижте какви ги вършат Капитонова, Хайрула и Бонбонова на Слънчев бряг (Снимки и Видео)