Вижте какви ги вършат Капитонова, Хайрула и Бонбонова на Слънчев бряг (Снимки и Видео)

Победителката от риалити шоуто „Ергенът“ - Виктория Капитонова, от вчера има нов Инстаграм профил и вече усилено споделя постове в него.

На последната от тях рускинята си сръбва летен коктейл в компанията на приятелката си Дениз Хайрула, която излезе предпоследна от предаването.

View post on Instagram
 

Двете красавици бяха на откриването на ресторант в Слънчев бряг, разположен на легендарния Какао бийч, който има амбицията да се превърне в епицентъра на това лято.

Сред специалитетите на заведението, в което двете кокетки сплитат ръце пред обектива, са карпачо от лаврак и лобстер с конкасе от манго и кориандър, севиче, кралски рак, омар, избрани риби и вариации на морски дарове. Познавачите на добрата кухня били доста изненадани и от ароматните буябез, пате от гъши дроб, патешко магре и още куп гурме вкусотии.

"Хубави млади дами", "Лиглички", коментират фенове. Други обаче директно ги отсвирват с думите: "Кифли"!
На Слънчака тен събира и друга палавница от шоуто – атрактивната Благовеста Бонбонова. Тя е доста активна в социалните мрежи и от няколко дни споделя изкусителни кадри от бреговете на атракционния курорт. На тях тя позира в съблазнителни пози по бански и секси тоалети.

View post on Instagram
 

"Наздраве, Блага, хубав уикенд", пожелават ѝ верни почитатели.

Четете още: Сузанита не спира да шокира: Готви жесток удар на баща си, проговори за бебето си (снимки)