Автор
Весела Георгиева

И все пак: Защо се разделиха Шакира и Пике? Говори бившето гадже на сестрата на певицата

Факт, една от най-сладките звездни двойки се разпадна. Шакира и Жерар Пике вече не са заедно. Медиите обаче продължават да чоплят и да търсят причините за тази неприятна развръзка.

И сега отговор на въпросите, които си задават всички, дава Роберто Гарсия, бивше гадже на една от сестрите на колумбийката. Гарсия заявява пред испанското издание "EsDiario", че истината е далеч по-различна.

View post on Instagram
 

Според него, раздялата не се дължи на изневярата, а на много по-дълбоки проблеми, които са зреели от години. А причината за тях е колкото прозаична, толкова и ясна - става въпрос за пари.

View post on Instagram
 

По думите на Роберто, Пике е поискал от Шакира заем, който да инвестира в няколко различни бизнеса.

Носителката на престижната награда "Грами" обаче му отказала, понеже родителите ѝ я посъветвали да не дава пари на половинката си. И така между двамата назряло напрежение.

View post on Instagram
 

"Много близък до тях човек ми каза, че двамата са имали сериозен финансов проблем... Оказва се, че те никога не са имали общи пари, с които да разполагат, и дори винаги са си поделяли разходите", твърди още Гарсия.

Според него Шакира никога не е мислила сериозно за брак с Пике.

"Шакира е взела решение да се разделят. Това е вярно и те са дистанцирани", написа Емилио Перес, когато стана ясно, че Пике вече не живее в семейния дом, а купонясва сам в квартирата си.