Азис се похвали с поредната си нова интервенция. Явно певецът няма намерение скоро да спира с трансформациите по себе си.

Този път кралят на попфолка се сдоби с чистак нови скули, съобщават от "Телеграф". За придобивката си певецът сподели сам в социалните мрежи, като публикува своя снимка на сторито си. На фотото се забелязват промените, деликатно сътворени от ръцете на популярен столичен дерматолог.

Всеизвестен факт е, че изпълнителят на "Хабиби" се подлага на различен тип интервенции почти всеки месец, повечето от които леки и козметични.

През последните години поп фолк звездата загърби женското си амплоа и наблегна на мускулестата мачо визия. В клиника в Турция певецът напомпа бицепсите си и си направи операция за оформяне на гърдите, които на всичкото отгоре покри с гъсто окосмяване.

Неотдавна пък Азис разкри, че се е подложил и на операция за намаляване на месестата част на ушите. Не е тайна още, че музикантът легна под ножа преди време, за да придаде повече обем на мъжкото си достойнство.

View post on Instagram
 

Четете още: Еха: Райна показа уникално тяло в Тунис (снимки)