Автор
Ева Григорова

Ребъл Уилсън със силно послание към всички, които се чувстват дебели на плажа

През последните години Ребъл Уилсън работи здраво върху изграждането на здравословен план, който да следва, а в последния си пост сподели, че не позволява на няколко качени килца да помрачат настроението ѝ докато е на почивка.

Актрисата пусна пост от европейската си ваканция, на който позира с яркорозов бански, но по-интересната част от поста бе статусът към него.

View post on Instagram
 

“Точно забелязах, че съм качила 3 кг по време на почивката си. Намирам се в уникален ол инклузив хотел … и загубих целия си самоконтрол. Но знаете ли какво? Мога утре сутрин да стана и да отида във фитнеса, да се хидратирам, да хапвам здравословно и да се обичам. Това да бъдеш суров към себе си никога не помага, но знам какво е да се чувстваш виновен, че си хапнал твърде много”. - разказва актрисата.

View post on Instagram
 


“Но ако сте като мен, просто знаете, че ТИ си много повече от теглото си, че тоне определя какъв човек си, за това просто се опитайте да дадете най-доброто от себе си, за да бъдете здрави и не се съдете твърде строго. Бъдете най-добрата версия на себе си” - завършва Ребъл.

View post on Instagram
 


Австралийката говори открито за трудностите, които е срещнала, опитвайки се да свали 34 излишни килограма.

“Имах съпротива, дори от собствения си екип, тук в Холивуд” - разкри звездата. След като Ребъл им споделила, че смята да отслабне и физически да промени живота си, те я попитали “Защо? Защо би искала да направиш това?”. А причината за тяхното недоумение? “Защото печелех милиони от това да бъда забавното дебело момиче” - разкрива тя тъжната истина.