Автор
Христина Кирилова

Благо за Полина: Винаги ще я обичам

Изглежда, че заклетият завоевател на женски сърца, Благой Георгиев, най-накрая си е намерил майстора. Може би е твърде рано да се каже, но досега не сме чували той да заявява толкова категорично любовта си към някоя от предните красавици, които дори му родиха деца.

Джизъса опроверга слуховете, че Полина е бременна, но не отрече, че двамата искат да станат родители и че е възможно съвсем скоро това да се случи. Футболистът се ожени за новата си любима миналия уикенд, като тържеството бе в хотелския комплекс на родителите на булката във Велинград.

View post on Instagram
 

Бракосъчетаването на двойката предизвика вълна от коментари в мрежата, като повечето от тях бяха по-скоро иронични, други пък изразяваха надежда, че Поли няма да е поредната красавица, зарязана от Георгиев заради друга. Изглежда, че той наистина е влюбен и вече е сложил на край на ергенския си живот:

View post on Instagram
 

„Отварям нова страница в живота си с Поли. Досега беше ергенски живот, но вече ставам семеен мъж. Любовта ни порази от пръв поглед. В продължение на години сме се разминавали, но по-важното е, че сега се открихме. Много се обичаме и се надявам, че винаги ще е така!“ - заяви пред „Уикенд“ щастливият младоженец.

Четете още: Ексклузивно: Силвия Петкова и Зоран официално разделени