Автор
Весела Георгиева

Камерън Диас призна с болка: Използваха ме като муле за пренасяне на наркотици

Камерън Диас си спомня, че е била "използвана като муле за пренасяне на наркотици" през 90-е години, само няколко седмици преди актьорската ѝ кариера да тръгне нагоре след участието й в "Маската", съобщи в. „Дейли Мейл“, цитиран от БТА.

Камерън признава това малко преди да се завърне на големия екран след осемгодишна пауза, подготвяйки се да участва заедно с Джейми Фокс в комедията с подходящо име "Отново в действие".

View post on Instagram
 

В началото на кариерата си актрисата е била модел в Париж, а след това е започнала работа като "муле, което пренася наркотици до Мароко".
В подкаста Second Life Камерън обяснява, че е събрала достатъчно пари, за да се премести в Париж и да работи като модел, но не е имала късмет с намирането на работа.

"Бях там цяла година и не работих нито ден. Не можах да си намеря работа, за да спася живота си. След това си намерих една работа, но наистина мисля, че бях муле, което пренасяше наркотици до Мароко - кълна се в Бога", казва Диас пред водещата на подкаста Хилари Кер.

Камерън признава, че не е знаела, че пренася забранени вещества, докато не е пристигнала на летището, и е изпаднала в паника, когато е разбрала. Това се случило в началото на деветдесетте години, когато ѝ бил даден „един заключен куфар, в който бяха моите "костюми".

Избягвайки най-малко десетгодишна присъда за трафик на наркотици, Камерън оставя куфара на длъжностните лица, когато се връща обратно във Франция, като посочва това като първата и последната си работа в Париж.