Автор
Ева Григорова

Откровена както никога досега: Джей Ло за паник атаките, които преобърнали живота ѝ

Дженифър Лопес изненада феновете си с тежкото признание, че е страдала от паник атаки, които буквално я вкочанявали.

Тя даде специално интервю за своя нюзлетър, който носи името On the JLo.

View post on Instagram
 

“В един период от моя живот спях между 3 и 5 часа на нощ. Бях на снимачната площадка цял ден, а цяла нощ в студиото” - споделя тя.

“Тогава бях в края на 20-те си години и смятах, че съм недосегаема” - допълва певицата и актриса.

View post on Instagram
 


Така един ден, докато е в своята каравана, Джей Ло усетила, че не може да помръдне. "Бях напълно вкочанена! Зрението ми се замъгли и не можех да виждам ясно!" - казва тя. Това състояние я кара да изпитва панически страх, който не можела да си обясни.

“Сега знам, че това е класическа паническа атака, която се получава от изтощение, но по това време не бях чувала този термин” - така тя решила, че полудява и отишла на лекар.

"Охранителят на снимачната площадка дойде, взе ме и ме закара на лекар. Докато стигна дотам, поне можех да говоря отново, а бях толкова ужасена, че мислех, че си губя ума. Попитах лекаря дали не полудявам. Той каза: "Не, не сте луда. Имате нужда от сън... спете по 7-9 часа на нощ, не пийте кофеин и се уверете, че тренирате, ако ще вършите и занапред толкова много работа".

View post on Instagram
 


“Тогава разбрах какви са сериозните последици от това да игнорирам от какво тялото и умът ми се нуждаят, за да бъда здрава - точно тогава започна и моето уелнес пътуване” - допълва изпълнителката.

Това страшно преживяване я накарало тотално да преосмисли приоритетите си и да се насочи към “балансиран начин на живот”.