Изневерих на перфектния ми мъж, а сега съм бременна от напълно непознат

Колкото и лесно да ни се струва да бъдем верни и да не предаваме доверието на мъжа, на когото сме се врекли, когато сме казвали заветното "Да", всъщност има много истории, които доказват, че изневярата присъства в живота на хората. И то много. Следващата ни истинска история е доказателство за това и определено може да ни помогне с важни поуки:

"Едва ли можеше да стане по-лошо... Не мога да повярвам. Изневерих на мъжа ми с тотално непознат и сега съм бременна.

Омъжена съм от няколко години за страхотен мъж, който има един единствен недостатък и той е в...размера. Преди да го срещна, никога не бях виждала толкова малък мъжки полов орган. Животът ни е чудесен, всичко е идеално, с изключение на секса.

Това е единственият ни проблем и всеки път, когато той проникне в мен не усещам абсолютно нищо. Съпругът ми го знае, защото му казах, че не искам да правим секс, заради което спи на дивана в хола от няколко месеца насам. И въпреки това продължава да бъде идеален във всичко останало - помага ми в чистенето, в отглеждането на децата, той е най-добрият баща на света! Работи много, изкарва добри пари и се грижи за нас, дори когато искам да изляза с приятелки, никога не ми прави забележка и няма нищо против. Но просто не мога да имам сексуални отношения с него. Понякога опитваме, но никак не се получава.

През годините съм му изневерявала много пъти, той не знае. Наскоро обаче отидох на рожден ден на моя приятелка и в бара се запознах с много чаровен мъж.

Помежду ни веднага прехвърчаха искри и нищо друго не ме интересуваше, освен че искам да бъда с него още тази нощ. Затова когато той спомена, че живее на 5 минути от бара, изобщо не се поколебах. Много бързо се оказах в леглото, правихме невероятен секс и за мен това не беше нищо повече от поредната ми изневяра. Докато не разбрах, че съм бременна...

Сега съм омъжена жена, която е обяснила многократно на съпруга си, че е с най-малкия пенис, който е виждала и съм бременна от друг, напълно непознат. Не искам да правя аборт, но и не мога да призная, че съм изневерила. А ако разбере, че нося бебето на друг със сигурност ще ме напусне", П.

Съветът на специалист:

Ако наистина искаш да задържиш бебето, ще трябва да съобщиш на съпруга ти и да приемеш последствията такива, каквито са. Щом е добър мъж, със сигурност не е заслужавал да съсипваш самочувствието му. Не заслужава жена, която не му е вярна. Има много начини да подобрите секса, например с по-дълга подготовка за самия акт.

В случай, че решите да останете заедно, поработете над интимността си.

Четете още: Какво се оказва? Да гледаш секс е полезно за жените и много вредно за мъжете