Секспътеводител: Как правят любов в различните страни (18+)

Със сигурност всеки от вас е чувал за секс по френски. Какво обаче се крие зад другите пикантни изрази като секс по руски или секс по италиански, едва ли повечето от нас имат представа. Ако изгаряте от любопитство да научите как го правят в различните страни, редовете по-долу ще задоволят любопитството ви:

Секс по шведски

Характерното за шведския секс е взаимната мастурбация - той на нея, а тя на него, без значение дали с ръка, или с играчка. Шведска техника е и бързият полов акт. При при него перпуциумът се изтегля силно назад, така че главата на члена да се оголи изцяло. Когато след това той проникне в жената, достига до бърза кулминация.

Секс по немски

Малко хора знаят, че класическата мисионерска поза, при която тя е долу, а той – отгоре, се нарича още и „немска“. Това е и любимата поза на европейците и североамериканците.

Секс по гръцки

Тук се има предвид аналният секс. Названието „гръцки“ вероятно идва от това, че в Древна Гърция отношенията между мъже са се приемали от обществото като нещо напълно нормално. Според едно американско проучване всеки трети го е изпробвал.

Секс по френски

Едва ли има някой, който да не знае за какво иде реч, когато чуе израза секс по френски или френска любов. Тук клучовата дума в отговора е „орален“. Излишно е да правим подробно описание на този вид сексуален акт. Когато мъжът и жената се глезят взаимно, става дума за т.нар. поза 69. Да не подминем и френската целувка, което означава, че при целуване двамата докосват езиците си.

Секс по английски

При секса по английски партньорите влизат в ролеви игри, при които се използват превръзки за очи и белезници или дупето леко се пошляпва. Така се нарича по-грубият секс с елементи на БДСМ и секс играчки. Във всеки случай тук не става дума толкова за болка, колкото за сексуална стимулация с помощта на садо-мазо прийоми.

Секс по италиански

Сексът по италиански е една от най-необикновените сексуални практики. При нея пенисът се пъха под мишницата на партньорката или партньора и се притиска според желанието.

Секс по руски

При секса по руски мъжът трие пениса си между бедрата на партньорката, докато еякулира. Този секс без проникване е безопасно удоволствие, при което забременяването е почти изключено. В миналото тази практика е била широко разпространен в Русия, когато не е имало сигурни противозачатъчни средства или девойката не е трябвало да губи девствеността си преди сватбата.

Секс по турски

Т.нар. „коитус а мамила“ е разновидност на половия акт без проникване, при която мъжът трие пениса си между притиснатите една в друга гърди на жената. Тя може да се отпусне назад и да се наслаждава.

Секс по тайландски

При тайландския секс главната роля се пада на докосванията и взаимното галене на телата. При него се използват не само ръцете, но и всички части на тялото и обещава несравнимо удоволствие.

Секс по индийски

Едва ли има някой, който да не е чувал за най-еротичната книга на всички времена – Камасутра. Всеизвестен факт е, че нейната родина е Индия. В нея са описани разнообразни, отчасти акробатични секс пози. Но Кама Сутра не е само книга, тя е и философия. Алманах на любовта и интимните взаимоотношения. Древен трактат, съдържащ безценни съвети за постигането на по-голяма сексуална съвместимост, хармоничност и единение между партньорите.

Четете още: Какво означават звуците по време на секс и нужни ли са те