Колоритната Габриела от "Ергенът" неотдавна призна, че е разтрогнала годежа с приятеля си. Тя обаче е от жените, които няма да седнат да ближат раните си и да ронят сълзи за мъж.

Сега риалити звездата с пиперлив език е решила да си хване нов мъж, но този път известен и богат, пише Lupa.bg.

View post on Instagram
 


На мушката на нахаканата участничка в най-романтичното тв предаване не е кой и да е, а милионерският наследник Християн Гущеров. Фактът, че той е щастливо женен за плеймейтката Светлана Гущерова и че тази година двамата посрещнаха на бял свят трети наследник, явно изобщо не ѝ пречи.

View post on Instagram
 

Всъщност става дума за забавна игра, в която Габи трябваше да избира един популярен мъж пред друг. В списъка участваха имена на Кубрат Пулев, Слави Трифонов, Николаос Цитиридис, Григор Димитров, Даниел Петканов, Димитър Бербатов и т.н. Но палавата блондинка се спря на Християн Гущеров като най-подходящ да ѝ бъде съпруг.

Габи обаче не е толкова лесна, защото си има критерии, на които всеки, който му се прииска ръката ѝ, ще трябва да отговаря. Ако някои столични мацки въздишат по сегашния премиер Кирил Петков, то Габи определено не го "понася", както казва. Ако обаче трябва да избира между него и модела Лазар Ангелов, Габриела избира втория. "Не е мой тип, но пред Кирил го предпочитам", категорична е тя.

Четете още: Появи се двойничка на Николета Лозанова (Снимка)