Автор
Ева Григорова

Андреа си направи профил в порно сайт, обяви и цената си!

Андреа шокира феновете си с новината, че си е направила профил в сайта OnlyFans, който придоби популярност с предизвикателното си съдържание.

Потребителите на платформата заплащат месечна такса, за да се абонират за канала на дамите, към които имат интерес, а повечето от тях споделят доста голи кадри.

Кратка справка в сайта показва, че цената, която Андреа е определила за достъпа до своето съдържание възлиза на 18.99 долара на месец. В тази такса се включва и възможността за писане на лични съобщения с поп-фолк изпълнителката.Засега Андреа има 39 поста, които разбира се са заключени и близо 1000 лайка. Поп-фолк изпълнителката е решила да скрие броя на своите последователи, които си плащат абонамент, но множество американки правят милиони от платформата.


Рекордьорка в OnlyFans е Бела Торн, която получи 1 милион долара само за първите 24 часа, които прекара в платформата, а за първата си седмица тя изкара цели 2 милиона! Сред последните попълнения в нея са бившата съпруга на Чарли Шийн Денис Ричардс и тяхната дъщеря Сами Шийн. Кармен Електра, сестрата на Кейт Мос - Лоти, Карди Би, Кейти Прайс и Амбър Роуз са други популярни личности, които не се притесняват да показват голотиите си пред целия свят.

А дали други колежки на Андреа ще я последват, правейки си профили в порно платформата, предстои да разберем.

В друго свое стори поп-фолк изпълнителката реши да опровергае слуховете, че си пада по премиера в оставка Кирил Петков. Тя сподели, че симпатизира на неговата партия, но няма романтичен интерес към неговата личност.