Автор
Христина Кирилова

Ето защо се разделиха: Зоран заменил Силвия с участничка от "Сървайвър"?

След като в продължение на няколко месеца актрисата Силвия Петкова и вече бившият ѝ любим Зоран Петровски отричаха, че са разделени, те официално сложиха край на връзката си миналата седмица. Двамата публикуваха пост в Инстаграм, с който обявиха, че вече не са заедно и всеки продължава по пътя си, но остават приятели и ще отглеждат детето си заедно.

View post on Instagram
 

За проблеми във връзката им се заговори преди месеци, когато Зоран спечели шоуто "Сървайвър" и сподели, че е бил на косъм да изгуби семейството си, заради забързаното му всекидневие и липсата на време, което да посвети на любимата си и наследника им. Дали това наистина е причината отношенията между Силвия и Зоран да охладнеят, не е известно, но сякаш мистерията започва да се разплита.

Въпреки че и двамата са премахнали публикацията, с която съобщават, че се разделят, очевидно решението им е окончателно. А Петровски сякаш е намерил нова любов...и то съмнително бързо след раздялата. Преди броени часове той публикува две снимки с участничка от "Сървайвър", с която изглежда, че може би са повече от приятели. Става дума за Анелия, с която откровено играеха почти като отбор по време на шоуто, но никой не заподозря, че помежду им се е зародила любов.

View post on Instagram
 

Другият съмнителен факт е, че Зоран е изтрил снимките от профила си само няколко часа по-късно. Те обаче все още са видни в профила на Анелия. От тях става ясно, че в момента двамата са заедно на къмпинг в Черноморец. Дали са в приятелска компания, или са отишли като двойка, не знаем. Но е факт, че помежду им се забелязва силна химия, а дали това наистина е така и заедно ли са - вероятно тепърва предстои да разберем.

Четете още: Габриела от 'Ергенът' хлътнала по Християн Гущеров?