Автор
Теодор Муховски

Най-лошите и най-добрите свекърви според зодиака

Не всички свекърви са проклети, както повечето хора твърдят. Когато опознаете характера на свекървата, вие можете да предотвратите всички недоразумения с нея още в зародиш. Можете да намерите начин за разбирателство и мир, колкото това да изглежда невъзможно.

Свекърва Овен

Когато такава жена е до вас, вие се чувствате все едно тя е шеф, а вие сте ѝ подчинените. Тя ще се опита да контролира живота ви и на драго сърце би се настанила във вашия дом. Свекървата Овен ще се опита да е компетентна по всички въпроси.
Вероятно е да се бърка в семейния ви живот, да дава насоки на сина си. Затова, когато ви попадне такава свекърва трябва да ѝ скръцнете със зъби още в началото, после вече ще е твърде късно за това.

Свекърва Телец

В началото свекървата Телец ще е горда, че си има снаха, но ако снахата по някакъв начин я нарани или обиди, ще ви напомня за това ваше прегрешение постоянно. По природа Телците са материални, затова можете да разчитате на такъв тип свекърва за важен финансов съвет.
Що се отнася за чистотата в дома - тя държи домът винаги да е подреден, чист и разтребен. Ако решите да ѝ направите някакъв подарък, той трябва да е полезен и практичен. Не оставяйте децата си твърде дълго на свекървата Телец, защото може да ги развали.

Свекърва Близнаци

Идеята е да ѝ направите добро впечатление. Тогава тя ще е на ваша страна. Тази зодия често пъти сменя постоянно позицията си. Но от друга страна е много подходяща за бавачка, защото е отговорна и точна.
Тя се меси в личния живот на сина си, но го прави от загриженост. Когато трябва да взима решения, те са винаги разумни. Свекървата Близнаци не винаги взима страната на детето си, като го прави от чувство за справедливост.Свекърва Рак

Абсолютна актриса, тя страда и се вайка за всяка една дреболия. Настроението ѝ е доста променливо, а хората я възприемат като твърде обидчива и претенциозна. Тя трудно може да бъде заблудена, има силно развита интуиция.
Ако трябва да оцените гозбите ѝ, в никакъв случай не трябва да я обезкуражавате. Казвайте ѝ, че всичко е вкусно и прекрасно. Въпреки нейната чувствителност, тя се стреми да е по-близо до децата си.

Свекърва Лъв

Трудна зодия за свекърва. Тя постоянно търси съперничество с вас, от нея не очаквайте похвала или добра дума. Затова е добре да се разберете още в началото, иначе животът ви ще стане труден. Тя е умна и ще разбере ако искате да я мамите.
Лъвицата обича да контролира и да се меси в живота на другите. Но има едно голямо предимство - тя може да ви научи на неща, които ще ви бъдат полезни и никога няма да изостави внуците си.

Свекърва Дева

Свекървата Дева е разумна, тя обича чистотата и реда вкъщи. Ако решите да занемарите дома си, Девата ще мине на инспекция и ще ви направи забележка. Тя е любезна и възпитана, затова можете да разчитате на съвети от нейна страна - с готовност ще ви ги даде.Свекърва Везни

Ако искате да я спечелите на ваша страна, просто бъдете честни и открити с нея. По този начин разчитайте да ви се притече на помощ, когато имате нужда.
Ако обаче я напрегнете, тя ще ви обърне гръб. Положителното при нея е, че е склонна да купува хубави подаръци за внуците си.

Свекърва Скорпион

Тук трябва да сте предпазливи, защото тази зодия има тежък характер. Свекървата Скорпион има склонност да прекъсва, да се намесва, където не ѝ е работа и да показва истинските си чувства. Веднага ще разберете, когато не ви харесва. Тя дори не може да крие чувствата си.
Трябва да играете с открити карти с нея още от началото. Така ще можете да спечелите доверието ѝ и тя да стане мила и любезна.Свекърва Стрелец

Имате късмет - тази свекърва ще прехвърли цялата отговорност на сина си. Няма да се интересува много от дома, защото предпочита да пътешества. С нея ще можете спокойно да си пиете кафето и да си поговорите на интересни теми. .

Свекърва Козирог

Очаквайте веща намеса във всички финансови въпроси около семейството. Тя ще мисли предимно за това. Козирожката свекърва има труден характер, затова не оставяйте твърде дълго децата си с нея. Ще им наговори куп ненужни и нежелани неща.
Ако ви трябва бизнес съвет - ще ви отговори супер професионално. Ако искате да спестявате пари - дайте ѝ ги на нея, тя е отличен спестовник.

Свекърва Водолей

С такава свекърва вие ще бъдете спокойни. Нея няма да я интересува в детайли вашето семейно щастие. Тя ще е по-заета с други дела - като благотворителност, посещения на мероприятия и други. Ще ви уважава, но не очаквайте обич и привързаност. Ако ви трябва помощ от нея - ще се отзове с охота.

Свекърва Риби

Това е жената, която влезе ли веднъж в нечий дом трудно ще го напусне. Трябва да я държите на разстояние, но да не забравяте да ѝ казвате, че е важна и ценна. По този начин ще я настроите към образованието на внуците си и тя ще бъде полезна за тяхното възпитание. Тя ще се раздаде за тях, затова манипулацията си заслужава.

Четете още: Такава свекърва да имаш: Виктория Бекъм блести в топ форма и с бижу за 2 милиона на сватбата на Бруклин (снимки)