Николета Лозанова проговори: Краят с Валери настъпи внезапно

Излезе автобиографията на Николета Лозанова, с която тя застана редом до други популярни личности. В нея тя сподели интимни подробности за двете си най-горещи минали връзки - с бившия си мъж - футболиста Валери Божинов, и с настоящата си половинка - вратарят Ники Михайлов.

Любовта й със сина на Боби Михайлов започва преди 15 години, когато бъдещият топмодел все още е блондинка, дори не е завършила училище и току-що е спечелила конкурса „Мис Плеймейт“. Той я вижда за първи път в клипа на Устата „50 на 50“. Вратарят действа бързо - натиска педала на колата си и набива спирачки в Пловдив, за да се запознае с русото изкушение.

„Клипът на Устата беше монтиран бързо, появи се няколко дни след заснемането. Разбрах, че е излъчен по реакциите на хората. Вълнувах се... Харесах се... Усещах, че това е началото на нещо голямо, просто не знаех неговото име. В онзи момент си мислех, че светът се върти около мен, а светът ми е бил Николай. Приказката ни започна някак плахо. Ники гледал клипа и разпитал за мен. В компанията му бил и Спас, мой приятел от Пловдив. Още същата вечер тръгнали за нашия град и Спас ми звънна, за да попита къде съм. Отговорих, че съм с приятелки в дискотека „Папараци“, а той каза: „Ще дойда със сина на Боби Михайлов“. Признавам си, изобщо не се впечатлих с кого ще е. Николай пристигна с една група футболисти и така, като на шега, започна нашата, вече 15-годишна, любов“, признава Николета.В началото на връзката им Ники е известният, а тя навсякъде е представяна като поредното му гадже. Свързвали го с различни жени, а тя била просто русата мацка от Пловдив. Дори нейни приятелки й се чудели как излиза с този плейбой, а тя бясно го ревнувала. Но вратарят хлътва по блондинката и постоянно й прави изненади, пише „Галерия“.

„Наближаваше 14 февруари, а Ники беше на лагер с „Левски“ в чужбина. Чувствах се нещастна, беше ми криво, тъй като на този ден всички в училище щяха да са с гаджетата си, да получават цветя и подаръци, а аз щях да съм сама. Бяхме в час по география, когато се почука на вратата и ме извикаха. Видях куриер с огромна кошница и 101 рози в нея, имаше и подарък – колие с ключе. А на картичката пишеше: „Давам ти ключа от сърцето си, ти реши дали да го отключиш“. Жестът на Николай ме остави без думи“, спомня си Лозанова.

През лятото на 2007 г., освен че жъне успехи на личния фронт, Михайлов цели бинго и с трансфера си в „Ливърпул“. Взима Николета със себе си в Англия, а после и в Холандия, когато мърсисайдци го отдават под наем на „Твенте“. На 14 февруари 2008 г., навръх Свети Валентин, от Холандия обаче долита неочакваната новина, че двамата са се разделили. След това и двамата се отдават на други връзки, а кариерата й като модел тръгва стремглаво нагоре. След раздялата им моделката среща друг футболист - Валери Божинов, който хлътва здраво и заради нея зарязва фолк певицата Алисия, с която имат син Валери. Валери и Николета вдигат пищна сватба през 2011 г. и няколко месеца по-късно се появи дъщеричката им Никол, която вече е на десет години. Двамата се разделиха само три години след като сключиха брак, но продължават да бъдат в прекрасни отношения.С Валери се разбирахме добре и живеехме щастливо, не сме стигали до разочарования не сме си вдигали скандали, не сме си изневерявали. Но в един момент просто настъпи краят, неочаквано и за двамата. Грабихме толкова много от живота, емоциите, любовта си, че в един момент се изчерпахме. И всичко, постепенно и някак естествено, се трансформира в приятелство. Когато осъзнахме, че е по-добре да се разделим, за да не се нараним, дъщеря ни Никол беше на 3 години. Отне ни около половин година, за да приключим окончателно отношенията си, но имаше период, в който все още живеехме заедно, тогава Валери играеше в български отбор“, споделя в автобиографията си Николета. Две години след раздялата им моделката и Ники Михайлов решиха да дадат втори шанс на любовта си и вече шест лета са неразделни, а вратарят се грижи - като татко за Никол и я обгражда с любов и внимание.

Четете още: Азис с разтърсващо признание за Николета Лозанова