Автор
Христина Кирилова

Алекс се прави на щъркел в Гърция, Даниел направи нещо недопустимо с Габриел (снимки)

Колкото и да са разделени, Алекс Богданска и Даниел Петканов винаги ще са свързани като мама и татко на сина си Габриел. Не бихме могли да отречем, че и двамата се грижат за наследника си, като очевидно се разбират добре за графика си като родители.

В момента изглежда, че Габриел е изцяло в ръцете на Лудия репортер, докато Алекс е на почивка в Гърция. При това доста активна почивка, на която очевидно се забавлява от сърце и дори усвоява нови спортове. В момента Богданска се намира в Атина и е с голяма приятелска компания. Но освен да показва перфектно тяло по бански, тя се е заела и да яхва вълните с помощта на сърф. Самата тя се похвали с няколко кадъра в Инстаграм, на които показва първите си уроци по уиндсърф и изглежда, че напредва бързо по клипчетата, които е публикувала на стори. Но преди да тръгне да покорява вълните, Алекс се щракна на брега върху сърфа, като шеговито определи, че наподобява щъркел.

В същото време Даниел е приел сериозно ролята си на татко в София, където с удоволствие се разхожда с Габриел, като съчетава полезното с приятното. Той реши да го заведе в Природонаучния музей и ако трябва да бъдем честни, изглежда че малко се престара с отразяването на деня си в Инстаграм, като публикува клипчета как Габриел обикаля между забележителностите. Все пак, не се гледа с добро око на снимането в музеите, но да предположим, че Петканов просто е искал да сподели максимално много мигове със сина си в мрежата, така че бихме могли да му простим.

Четете още: Няма да повярвате на кого е дал последната си роза Виктор Стоянов (снимки)