Автор
Теодор Муховски

Защо Паулина Порижкова не си боядисва косата и спи на една страна

Тя е родена в Чехословакия. Преди време превземаше кориците на списанията. Днес, въпреки, че приближава 60-те, Паулина Порижкова продължава да изглежда повече от добре за възрастта си и не се свени да се показва в Инстаграм.

Чехкинята е една от малкото звезди от шоубизнеса, която може да се похвали с това, че няма нито една корекция по себе си.
Порижкова започва вихрената си кариера след като на 15 години придружава приятелка на пробни снимки, а фотограф решава да заснеме няколко кадъра с нея и я свързва с мениджър на парижка агенция. Така на 18 години Паулина се мести в Париж и бързо пробива в света на луксозните дизайнерски дрехи и козметика.

Пред камера тя е напълно естествена, това и дава възможност да събере пари и да се изнесе в Ню Йорк, който става градът на модата в бъдеще.

View post on Instagram
 

Порижкова няма късмет със своето семейство. Тя на практика расте без родителска грижа. Причината е, че нейните родители се развеждат, тя спира да комуникира с баща си, а майка ѝ се мести да живее в Швеция.
Когато моделът става майка, тя се страхува от изоставяне поради миналото си. И това за съжаление става факт, защото тя се развежда със съпруга си - вокалът на група "Карс" Рик Окасек, който след смъртта си през 2019 година на практика я оставя на улицата.

След кончината му тя разбира, че той е премахнал нея и синовете им от завещанието си и наследствените права върху музиката му. Това означава, че те трябва спешно да напуснат дома, който обитават.

Паулина с право се чувства предадена и наранена. Най-много се ядосва затова, че му е давала пълни права приживе върху нейните пари. А сега остава без нищо.
Все пак чехкинята намира нов източник на доходи чрез кампании за реално представяне на 50-годишни жени, които не са вложили стотици хиляди долари в запазване на младостта си.
Тя не се свени да говори свободно за грижата на зрялата кожа, оставя косата си да побелее, като по този начин се опитва да наложи нови секси тенденции на жените от тази възраст.
Тя се определя като баба, която не се срамува от секса. За нея срок на годност в сексуалните удоволствия няма.

View post on Instagram
 


Паулина се разви като автор на книги за самоусъвършенстване, в които разказва историята си и споделя своите подходи за прекрачване на бариерите от обществото

Хората я харесват, защото тя продължава да е красива и да се поддържа в страхотна форма. Тя говори за истината от живота, а другите не се осмеляват да го правят. Винаги е естествена и споделя неща от личния си живот без да се притеснява от това.

В Инстаграм публикува гореща сесия от секси снимки по бански, както и полуразголена снимка, на която се вижда, че е легнала на една страна на леглото си.

View post on Instagram
 

Тя обяснява действията си с това, защото през живота си го е делила с някого. А днес все още го прави, защото го пази за някой друг.

Порижкова е на мнение, че хората сме подобни на животните - имаме нужда да сме заедно, в един отбор и самотата не ни се отразява добре. Любовта е най-важната, за да се съхраним - споделя модела.

Порижкова се възмущава защо е проблем да изразяваме емоционалните си нужди, както правим с физическите. Паулина Порижкова завършва майтапчийски към мъжете, че това не е сайт за запознанства и не отправя покани за връзки, а просто разказва това, което си мисли.

Четете още: Велика и все по-секси: Джей Ло на 53!