Автор
Кристина Кирова

В окото на бурята: Няма да повярвате какво е казала Камила за сина на Меган и Хари

Откакто Меган Маркъл навлезе смело в живота на принц Хари и беше приета от британското кралско семейство, скандалите се превърнаха във всекидневие на най-известния род със синя кръв в света. Ситуацията никак не се подобри, след като херцозите на Съсекс напуснаха Великобритания и започнаха "начисто" отвъд Океана. Всъщност, изглежда че отношенията им с останалите членове от фамилията се влошават все повече и повече. А апогеят на всичко беше интервюто, което Меган и Хари дадоха пред Опра Уинфри и в което се осмелиха да обвинят "неназовани роднини" от кралското семейство в расизъм.

Припомняме ви, че тогава Меган си позволи да хвърли жесток упрек, като сподели, че член на кралското семейство се опитал да коментира расата ѝ и попитал какъв ли цвят ще бъде кожата на първородното им дете. По онова време Маркъл е била бременна със сина си Арчи.

View post on Instagram
 

Хари потвърди информацията, като двамата съпрузи категорично отрекоха да споделят кой е бил този член от семейството, за да не навредят на имиджа му. Но изглежда, че май вече става ясно кой е...

В момента в окото на бурята определено е съпругата на принц Чарлз - Камила, за която се твърди, че е казала на Хари, че ще бъде много забавно, ако детето му бъде рижаво с африкански къдрици. Оказа се, че тези думи са били изречени от нея още през 2016 г., когато принцът е съобщил официално на семейството, че Меган е новата му любима. Източници споделят, че тогава Хари се обърнал към баща си Чарлз за съвет как да продължи напред с Маркъл.

View post on Instagram
 

Към днешна дата херцозите на Съсекс живеят в САЩ, където отглеждат двете си деца, а скандалите с кралското семейство изглежда, че никога няма да спрат.

Четете още: Незаконната внучка на Грейс Кели отпразнува рождения си ден на розово парти