Автор
Люблена Папазова

Ето къде е Сашо, който изпя "Стари рани" със Софка

За титлата „Гласът на България“ тази година ще се бори Александър Маринов-Компира, вокалът на ромския оркестър „Супер експрес“, научи woman.bg. Той има дългогодишен опит с пеенето по кръчми и дори си партнира с „жената глас“ Софи Маринова в редица ретро хитове като „Стари рани“ и други. Toй обаче никога не достига нейния успех. Оказва се, че дори фолк иконата Галена се е учила на занаят от неговите изпълнения по заведенията на времето, но от години двамата нямат връзка.

View post on Instagram
 

Ирония на съдбата е, че сега Галена ще бъде част от журито на най-популярното риалити предаване. Зрителите с нетърпение очакват да видят дали тя ще обърне стола си и залагат, че ще вземе Маринов в отбора си.

Александър Маринов e решил да стъпи на сцената на „Гласът на България“, за да намери успеха, който е изпуснал между пръстите си и с надеждата да запише дует с някогашния си чирак Галена. Дали историите и връзките му с българските фолк изпълнители ще му проправят път към голямата награда, ще стане ясно през септември по bTV.