Автор
Христина Кирилова

Аз съм божествен в леглото, защо приятелката ми не ме желае?

Всяка жена е срещала в живота си поне един мъж, който е истински бог в леглото и определено го знае. Той не е свикнал да му отказват и ако го пренебрегнете между чаршафите, ще забиете нож в сърцето му. Но защо изобщо се стига дотам? Научете в днешната ни история:

"Винаги съм бил добър в секса, защото разбирам нуждите на жените. Това ми качество беше и една от основните причини да се събера с настоящата ми половинка. Тя обожава секса, който правим, но напоследък се случва нещо наистина необяснимо. Напълно отбягва интимността с мен и в момента сме просто съквартиранти.

Бил съм само с три жени в живота си, но знам, че всички са били силно впечатлени от уменията ми в леглото и способността ми да ги задоволявам напълно. Изучавал съм телата им подробно, за да разбера как да ги накарам да стигат до оргазъм и определено съм успявал.

Със сегашната ми приятелка направихме същото. Вложих много време и усилия, за да опозная тялото ѝ и да разбера какво ѝ харесва и какво не. Тя беше луда по секса с мен, правехме го по 5-6 пъти на седмица. И винаги е било страхотно. Заедно сме от 7 години и сме били напълно верни един на друг, защото интимният ни живот беше невероятен и никога не сме имали нужда от други партньори. Дори създадохме семейство и имаме 5-годишна дъщеря.

Сега имам чувството, че сме на тотално различна вълна един от друг и се разминаваме все повече. Аз правя всичко възможно, за да я предразположа. Прегръщам я, докосвам където знам, че обожава, говоря ѝ, показвам по всякакъв начин колко я желая, но от нейна страна срещам само несъгласие.

Правим секс, само когато тя пожелае, което е изключитлено рядко и обикновено е, когато аз съм изморен и по-скоро бих заспал. Имам чувството, че ме разиграва...

И двамата сме на 31 г. и знам, че сме родители, трябва да бъдем заедно и да запазим семейството си, но от друга страна мисля, че съм твърде млад, за да се отказвам от секса. Израснал съм в семейство, в което родителите им не бяха щастливи, не искам да повтарям същия сценарий с моя живот. Какво да направя?", Б.

Вие как бихте постъпили в тази ситуация? И възможно ли е, ако страстта веднъж е изчезнала, да се завърне отново?

Четете още: Еднояйчни близначки искат да забременеят едновременно от един и същи мъж (Снимки)