Еднояйчни близначки искат да забременеят едновременно от един и същи мъж (Снимки)

22 юли 2022 | 16:42
11043
7
Снимки: Instagram
7

Съкровената мечта на сестрите Анна и Луси Дечинкуе е да забременеят. По-интересното в случая е, че искат това да се случи едновременно, и то от един и същи мъж.

37-годишните Анна и Луси от Пърт, Западна Австралия, са еднояйчни близначки, които разкриват голямото си желание в профила си в Инстаграм. Там двете атрактивни дами редовно споделят снимки с общия си партньор – 36-годишният електромеханик Бен Бърн.


В пост под кадрите младите жени с еднакви тоалети потвърдиха намеренията си да имат свои бебета, убедени, че могат да го постигнат едновременно.

Бен и дамите на сърцето му са заедно от 11 години. На фотосите, публикувани в социалната мрежа, той позира усмихнат с годениците си, които вярват, че скоро ще станат майки на децата му.


„Никога преди не бяхме правили тест за бременност. Но вече действаме. Ние сме на 37 години и решихме, че искаме да имаме деца сега“, казва Анна пред Extreme Sisters на TLC.

От своя страна Люси добавя: „Трябва да имаме бебета по едно и също време. Получавам инфаркт само при мисълта, че Анна може да е бременна, а аз не.“ 


Откакто се помнят, близначките са свикнали да споделят всичко заедно и винаги са били неотлъчно една до друга. Сега и двете спят в едно легло с партньора си, носят едни и същи дрехи и дори се къпят заедно.

Бен предложил брак на близначките миналата година с думите: „Анна, ти означаваш света за мен и искам да прекарам живота си с теб. И Луси, ти означаваш света за мен и аз също искам да прекарам живота си с теб. Обичам те, обичам ви и двете.”Дуото не се интересува какво казват хората. „Да споделяме общ партньор е нещо напълно нормално за нас. Имаме си гадже и тримата спим в едно легло. Всички момчета, в сърцата и мечтите си, искат две приятелки”, убедени са още те.

Голямата цел в живота им, за реализирането на която близначките работят сега, е да забременеят по едно и също време от избраника на сърцето си. Стискаме им палци!

 

Четете още: Трябва ли мъжът да подарява цветя на жена си без повод?


Коментари

7 Фифа
  25 септември 2022 | 22:44 отговор
 

Абсолютно луди

 
6 Иван
  23 септември 2022 | 10:56 отговор
 

Ама това не е да си женен за две жени. Това е да си женен за една жена в два екземпляра.

 
5
  23 юли 2022 | 02:05 отговор
 

Стара история

 
4 ТъмнатаСтрана
  22 юли 2022 | 22:55 отговор
 

Луда работа

 
3 Круз Бекъм хахахха
  22 юли 2022 | 19:46 отговор
 

джендър истории

 
2 Белия Властелин Ваньо
  22 юли 2022 | 19:08 отговор
 

бих ги шибал и двете

 
1
  22 юли 2022 | 17:40 отговор
 

Ненормални

 

Добави Коментар

Най-четени