Еднояйчни близначки искат да забременеят едновременно от един и същи мъж (Снимки)

Съкровената мечта на сестрите Анна и Луси Дечинкуе е да забременеят. По-интересното в случая е, че искат това да се случи едновременно, и то от един и същи мъж.

37-годишните Анна и Луси от Пърт, Западна Австралия, са еднояйчни близначки, които разкриват голямото си желание в профила си в Инстаграм. Там двете атрактивни дами редовно споделят снимки с общия си партньор – 36-годишният електромеханик Бен Бърн.

View post on Instagram
 


В пост под кадрите младите жени с еднакви тоалети потвърдиха намеренията си да имат свои бебета, убедени, че могат да го постигнат едновременно.

Бен и дамите на сърцето му са заедно от 11 години. На фотосите, публикувани в социалната мрежа, той позира усмихнат с годениците си, които вярват, че скоро ще станат майки на децата му.

View post on Instagram
 


„Никога преди не бяхме правили тест за бременност. Но вече действаме. Ние сме на 37 години и решихме, че искаме да имаме деца сега“, казва Анна пред Extreme Sisters на TLC.

От своя страна Люси добавя: „Трябва да имаме бебета по едно и също време. Получавам инфаркт само при мисълта, че Анна може да е бременна, а аз не.“

View post on Instagram
 


Откакто се помнят, близначките са свикнали да споделят всичко заедно и винаги са били неотлъчно една до друга. Сега и двете спят в едно легло с партньора си, носят едни и същи дрехи и дори се къпят заедно.

Бен предложил брак на близначките миналата година с думите: „Анна, ти означаваш света за мен и искам да прекарам живота си с теб. И Луси, ти означаваш света за мен и аз също искам да прекарам живота си с теб. Обичам те, обичам ви и двете.”

Дуото не се интересува какво казват хората. „Да споделяме общ партньор е нещо напълно нормално за нас. Имаме си гадже и тримата спим в едно легло. Всички момчета, в сърцата и мечтите си, искат две приятелки”, убедени са още те.

Голямата цел в живота им, за реализирането на която близначките работят сега, е да забременеят по едно и също време от избраника на сърцето си. Стискаме им палци!

View post on Instagram
 

Четете още: Трябва ли мъжът да подарява цветя на жена си без повод?