Автор
Теодор Муховски

Направете тези 8 неща и парите у дома ще потекат като река

Ако искате парите в дома ви да потекат като река, трябва да смените местоположението на някои от предметите вкъщи. Добре е да направите тези 8 неща, за да може да освободите паричния поток и той да тръгне към вас. Ето кои са те:

1. Кога да търсите повишение и да взимате заем

Ако искате да си издействате повишение, най-подходящият ден за това е сряда преди или след обяд. Ако ви трябва заем от приятели, най-добре ги помолете за това във вторник. Сутринта е време, когато трябва да давате или да вземате заем, защото операциите с пари, които се управляват вечерта, водят към гибел.

2. Оставете заплатата или печалбата да пренощува

Ако сте спечелили прилична сума пари, не бързайте веднага да я харчите или разпределяте част от тях. Оставете цялата сума за една нощ у дома, така ще е възможно тя да започне да се увеличава с течение на времето. Същото важи и ако парите са в банковата ви карта.



3. Не давайте назаем тези неща на съседите си

На съседите не трябва да давате хляб или сол, защото според народните вярвания паричната ви сигурност ще напусне дома ви.

4. Не чистете трохите по масата с ръка

Не е на хубаво да чистите с ръка трохите, попаднали на масата. Това е символ на безпаричие и беднотия. Купете си метличка или друг уред за това.



5. Не дръжте пари в скъсани или вехти джобове

Проверете дали имате пари в дрехите, които вече не носите. Извадете ги от тях и ги приберете в портмонето си. Не е на хубаво, ако носите или съхранявате пари и ценности в стари и вехти дрехи и скъсани джобове.

6. Пари в празен портфейл

Винаги дръжте в портмонето си стотинки и монети. Не трябва да слагате банкноти в празен портфейл.



7. Не крадете чуждото щастие

Ако спечелите пари по нечестен или неморален начин, намерите чужди пари или притежавате скъсани банкноти, не ги дръжте в портмонето си. Най-добре е бързо ги похарчете или да ги дарите на по-бедните.

8. Винаги дръжте у дома голяма банкнота

Вкъщи трябва да намерите място, където да съхранявате едра банкнота - няма значение дали е в лева, евро, долари или друга валута. Голямата банкнота ще напълни къщата ви с енергия и ще привлече постъпления.

Четете още: Ако заровите бананова кора, розите ще полудеят от цъфтеж