Автор
Ива Петрова

Новата Мис Москва си навлече гнева на публиката заради изкуствената си красота (Снимки)

Анна Янкова е новата "Мис Москва", която Русия избра на престижния конкурс миналата седмица. 24-годишната носителка на титлата победи в надпреварата с още 24 участнички на възраст между 18 и 32 години в 26-тото издание на бляскавия форум.

View post on Instagram
 


Изборът на "Мис Москва 2022" обаче не се понрави на много хора в страната. Причина за недоволството е фактът, че чаровната брюнетка е с твърде много пластични операции по себе си и силикон, както твърдят немалко зрители на конкурса.

View post on Instagram
 


Сред тях е и журналистът Михаил Шахназаров, който коментира, че за победата си Анна трябва да благодари не на естествената си красота, а на пластичната хирургия.

View post on Instagram
 


"Жалко, че Москва се асоциира със силикон“, отбелязва той. „Къде отиде естествената красота?“.

View post on Instagram
 


В мрежата обаче не всички одобриха избора на журито. Някои изразиха съмнението си относно „естествеността“ на красотата на победителката. "Запознайте се с новата "Мис Москва" с нацупени устни, удължени нокти, мигли и архитектура на веждите", пише телеграм каналът на Немалахов.

"По някаква причина в столицата за пореден път се проведе конкурсът "Мис Москва", който преди беше наблюдаван от високопоставени чиновници от Министерството на отбраната, но тази година те вероятно все още имат по-важни неща за вършене. Това състезание за красота дори не претендира, че е за красота – която има по-заможен мъж до себе си, не е нужно да оценяваме естествения ѝ външен вид...", отбелязва пък с ирония телеграм каналът "Антиглянец".

View post on Instagram
 

Вижте Анна Янкова преди корекциите:

View post on Instagram
 

Четете още: Шампанско и сълзи: Бен Афлек се разплака на медения месец с Джей Ло (снимка)