Автор
Весела Георгиева

Красивата Валери Стефанова едва не изгуби живота си заради една снимка

Мисис България Вселена Валери Стефанова се е разминала на косъм от смъртта по време на световен форум в Корея. Тя е преживяла тежък инцидент, падайки от най-високата сграда в Сеул - цели 555 метра, пише "Телеграф".

“Трябваше да бъде красива фотосесия от върха. Стигнах дотам по стъклен мост, може би около 20 метра. Бях толкова уплашена, че не видях единствената дупка по пътя. Пропаднах, влязох в нея с единия крак, другият ме задържа. Посинях за минути, качиха ме на инвалидна количка и ми съобщиха, че не мога да отида в Токио. Приеха ме в болница, с дни не ставах”, коментира Стефанова пред медията.

View post on Instagram
 

“Самата мисъл, че това е най-високата сграда в Корея изобщо, ме плаши. Прегледаха ме. Казаха ми, че имам извити връзки на коляното. Имах натъртвания и охлузвания. Оказаха ми нужната помощ на място, пратиха ме обратно в България. Беше неприятно, върнах се, продължих възстановяването, но към днешна дата няма особено подобрение - кракът ми все още е подут и ходя трудно. Потроших се за едната снимка, чак е невярващо”, коментира още красавицата.

На върха тя е трябвало да се снима с половинката си - пилот на "Ферари", но тя тръгнала първа.

View post on Instagram
 

“Вървях и гледах само напред. Гледката под краката ми беше смразяваща. Усещах как ще изпусна телефона. Обърнах се за миг назад, само за да проверя къде е и това беше грешната стъпка”, допълва Валери.

Освен че ѝ донесъл болка и неразположение, инцидентът се отрази и на ангажиментите ѝ.

От участието си в конкурса в Корея Валери се връща с три награди – в категория за активност, презентация и костюм. На подиума тя дефилира с българска носия на 150 години.