Автор
Христина Кирилова

Дани Петканов стана секси градинар, ето кой е първият му клиент (снимка)

Вече отбелязахме многократно колко много се е променил Даниел Петканов след развода си с Алекс Богданска, но изглежда че освен визията си, Лудия репортер ще смени и попрището си. В началото на уикенда той сподели снимка в мрежата, която накара много негови почитателки да се размечтаят. А някои от тях направо пожелаха да се възползват от услугите му.

Даниел публикува кадър, на който отново показва изваяното си тяло, покрито в прясно окосена трева. Изглежда, че Петканов е запален градинар и сам поддържа двора на къщата, която споделяше с Алекс. Към снимката той е написал единствено "Градинар", а коментарите заваляха за броени часове. Първа бе Катето Евро, която знаем, че също обича да се грижи за градината си, но явно е готова да преотстъпи това си задължения на Дани, тъй като коментарът ѝ гласи "Наемам те! За постоянно".

View post on Instagram
 

Други пък закачливо отбелязват, че снимката е малко преувеличена: "И аз често кося, но чак толкова не се цапам. Има някаква измама тук", "Имаш малко лице по тревата", "Да не си от онея порно актьори - "градинарите" и други подобни.

View post on Instagram
 

Ние бихме добавили, че дори и да заложи на градинарството, Петканов със сигурност ще жъне много успехи.

Четете още: Странна хрумка: Новият на Джулиана Гани я арестува върху тортата си