Автор
Христина Кирилова

Ваня Щерева коси двора на Катето Евро по секси бельо (снимка)

Ваня Щерева е една от най-щурите дами в родния шоубизнес и определено се откроява с категоричния си непукизъм. И го доказа за пореден път в компанията на близката си приятелка Катето Евро, която бе организирала купон в градината на къщата си в Кокаляне, а събитието беше кръстила шеговито Кокаляне Summer Fest.

Това се случи през уикенда, когато актрисите се събраха, за да се забавляват и да се разхладят в жегата с помощта на басейна в двора на Катето. Към компанията се присъедини и Руши Видинлиев, но определено Ваня отново се прояви като най-щурата купонджийка.

Тя реши да захвърли дрехите в горещината и хвана косачката, облечена в секси черно боди, което беше комбинирала с чорапи до над коляното с дантела, червени токчета и черна шапка с периферия. Естествено, моментът е бил увековечен и Щерева побърза да го сподели в мрежата, като в описанието се определи като "Новият градинар на Катето".

View post on Instagram
 

Съвсем очаквано, публикацията събра много коментари, а най-силно се открои този на Алекс Богданска, която шеговито спомена сина си Габриел в него: "Еее, Габриел, ела да видиш кръстницата ти какво прави!".

Ваня пък върна закачката с думите: "Добре, че баща му на Габриел оня ден окоси тревата, да ме отмени малко..."

View post on Instagram
 

Четете още: Има ли раздяла в семейство Халваджиян? Ето кой не се появи на рождения ден на Кремена