Автор
Христина Кирилова

Има ли раздяла в семейство Халваджиян? Ето кой не се появи на рождения ден на Кремена

Известно е, че в България няма по-сплотено звездно семейство от това на продуцента Маги Халваджиян и любимата му Кремена и всеки ден е истински празник за фамилията. А когато има и специален повод, като рождения ден на дизайнерката, всеки член от родата удостоява с присъствие поредния незабравим купон.

Такъв беше случаят и тази година, с изключение на факта, че много важен човек от фамилията не се появи на тържеството. Както и в предишни години, Кремена и този път посрещна празника си в собственото си заведение в столицата. Цял куп звездни приятели на г-жа Халваджиян дойдоха, за да я уважат и да я поздравят лично, а тя сияеше в шармантен розов тоалет, който трудно бихме могли да опишем с думи, затова продължаваме със снимковия материал:

А кой беше човекът, който така и не видяхме на снимките от купона по случай 53-тия рожден ден на Кремена? Става дума за горещата Александра, която от дълги години е любима на сина на Маги и Кремена - Бебо. Именно красивата блондинка зарадва родителите на половинката си с две внучета и никога не е пропускала празник на семейство Халваджиян, но уви - тази година е различно. Сред гостите на партито бяха Гала и Стефан, Джуджи, Боби Турбото и съпругата му Калина, както и много други популярни личности, с които Бебо не пропусна да си щракне снимка за спомен, но от Алекс нямаше и следа. Какво се случва и каква е причината за отсъствието ѝ, остава пълна загадка.

От постовете ѝ в социалните мрежи става ясно, че преди няколко дни тя е била на море с двете деца и вероятно все още са там, докато в София любимият ѝ празнува с родителите си. Предполага се, че е възможно да е имало сдърпване между Алекс и Бебо, тъй като от много време се говори, че не са от най-спокойните и често спорят. В същото време обаче се твърди, че и много се обичат. Доказателство за това са двете им деца. Свекървата Кремена никога не е крила, че обича снаха си като родна дъщеря. Не случайно Александра работи във всички предавания на своя свекър, а свободното си време си също споделя със семейството на мъжа си. Ето защо е странно да не се появи на рождения ден на свекърва си. Каква може да е причината? Възможно да се е ядосала зна Бебо и напук да е решила да остане на море с децата, вместо да пътува за партито на майка му. Но е възможно и снимките ѝ от Созопол да не са актуални, да се е прибрала в София, но да се е наложило да остане вкъщи заради децата.

Четете още: Шеф Силвена Роу предизвика яростна полемика с голи снимки, хванаха я в лъжа