Автор
Кристина Кирова

Ергенът направи бомбастично признание за приятелката си, вижте коя всъщност е тя (снимки)

Откакто се превърна в най-известния ерген в България, интересът към личния живот на Виктор Стоянов е под постоянен надзор от страна на почитателките му. За съжаление на много от тях обаче, той неотдавна призна, че сърцето му е заето и малко след снимките на предаването, е открил любовта. Дълго време криеше коя е дамата на сърцето му и се оказа, че тя съвсем не е от претендентките, които видяхме по телевизията.

Още в края на пролетта в мрежата изтече информация, че новата любов на Виктор е травъл блогърката Мария Тарашманова, която тотално се отличава от жените, които се надпреварваха за Стоянов в "Ергенът". Тя не само няма корекции по себе си и не обича да носи грим, а залага напълно на естествената си красота и се гордее с начина, по който изглежда.

View post on Instagram
 

И макар нито един от двамата нито да потвърждаваше, нито пък да отричаше слуховете, те се оказаха абсолютна истина. Първото доказателство за близките им отношение бе публикация на Мария - снимка от кратка екскурзия с приятели, сред които ясно се виждаше Виктор. Но и потвърждението от негова страна не се забави. Това се случи вчера, когато той сподели кратко видео като стори в Инстаграм, в което небрежно насочи камерата към Мария и я нарече "моята дама".

Поводът да публикува клипчето бе фактът, че той е бил облечен в ярко жълта тениска, което никак не го карало да се чувства комфортно, но го направил, за да бъде в тон с роклята на Мария. На какви ли жертви не сме способни в името на любовта...

Виктор призна, че единствената причина да облече дреха в този искрящ цвят била с любимата му да изглеждат еднакво. Това е първият път, в който Стоянов официално представи Тарашманова като своя половинка и очевидно двамата вече никак не крият връзката си.

Четете още: Дъщерята на Гущерова стана модел на тузарска марка?