Дъщерята на Гущерова стана модел на тузарска марка?

01 август 2022 | 13:43
23598
3
снимки: Instagram
3

Откакто се влюби в Християн Гущеров, Светлана тотално зачеркна ангажиментите си като модел, както и активния светски живот и се отдаде на семейна идилия. И освен че имиджът ѝ на перфектна съпруга и майка изглежда абсолютно непоклатим, тя неуморно доказва в какъв разкош отглежда трите си деца. А дъщеря ѝ Анелия-Добромира ще наследи изтънчения ѝ вкус към модата, защото макар и да е от съвсем скоро на този свят, вече я обличат само в най-скъпите марки и по-специално в тоалети на "Бърбъри".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @svetlanagushterova

Изглежда, че момиченцето е почитател на бранда, тъй като неведнъж е била издокарана в шедьоври от детските колекции, а гардеробната, която дели с майка си, е като от бекстейдж на ревю на марката. 

светлана гущерова

Това забелязахме от скорошно стори на Гущерова, а от дрешките на Анелия изглежда, че и тя ще има изтънчен вкус и слабост към разкоша. 

Четете още: Крехката Виктория Капитонова похапва славно в Истанбул


Още по темата

Коментари

3 ...
  03 август 2022 | 17:20 отговор
 

Добре бе, кви са тия идиоти?! Имат акъл да въртят пари и бизнес, а нямат акъл да си изберат достойна, умна и природно красива жена.

 
2 Елеинора Тодоров
  03 август 2022 | 03:29 отговор
 

Какво е това хилароново чидовище

 
1 Света
  02 август 2022 | 21:36 отговор
 

Била влюбена гонзовица.Дрън,дрън....В този свинчок ли ?В парите му естествено.Добре ,че е той та да се разкраси малко с процедури,че и тя голямо животно е била.Комплексирана селянка.

 

Добави Коментар

Най-четени