Автор
Христина Кирилова

Феновете се ужасиха: Галена е неузнаваема (снимки)

Какво се случва с Галена и каква е причината тя да не спира да се топи, питат се разтревожените фенове на фолкдивата. След като преди около година тя се отърва от излишните килограми, които бе натрупала по-рано покрай пандемията и срещата си с вируса, хитовата изпълнителка буквално се преобрази и смая всички с новата си визия.

От тогава насам обаче, Галена продължава да сваля килограми, като дори се заговори, че е използвала нездравословен, направо плашещ, метод за отслабване чрез медикаменти за диабетици. Дали тази информация е вярна, не е известно, тъй като самата певица не е коментирала драстичната си промяна в теглото.

View post on Instagram
 

Безспорен факт е, обаче че тя изглежда все по-слаба, а феновете ѝ вече искрено се плашат от фигурата ѝ, която няма нищо общо с някогашните ѝ секси извивки. Преди време мнозина я обвиняваха, че използва фотошоп за снимките си в мрежата, но очевидци потвърждават, че и по участия на живо изглежда също толкова фина. Дали Галена не е залитнала по манията за крайно слабо тяло, както правят други неини колежки в попфолка, или причината за промяната ѝ е съвсем различна от суета и как е успяла да свали толкова много килограми за кратко време, все още не знаем.

View post on Instagram
 

Четете още: 100 кила ще става татко?