Автор
Кристина Кирова

Прекрасен джентълмен: Синът на Джулиана Гани си хвана гадже? (снимки)

Откакто се разведе с лют скандал и беше обвинена, че не се справя с ангажиментите си като майка, Джулиана Гани не пропуска възможност да покаже колко добре прекарва почивните дни със сина си Давид. Припомняме ви, че самата тя и бившият ѝ съпруг Илиян уточниха публично, че договрката е Гани да бъде със сина си през уикендите, а в останалите дни момчето е при Илиян.

Изглежда, че за пореден път Джулката е осигурила забавления на Давид и не е пропуснала да ги сподели в мрежата. В началото на деня тя публикува няколко сторита, в които показва как порасналото ѝ момче вече проявява интерес към момичетата и по-конкретно към едно, с което се отнася изключително галантно. Изглежда, че макар и да не са в добри отношения, майката и таткото на малкия чаровник са го научили да бъде джентълмен.

Това си личи от начина, по който Давид се отнася към момичето, което е спечелило вниманието му, а гледката как двамата се прегръщат е просто великолепна. Сторито на Джулиана дори завършва с целувка, която синът ѝ дава щедро на чаровницата. Изглежда, че въпреки крехката си възраст, Давид вече е готов да се влюби. А какво по-истинско и хубаво от това?

Четете още: Джулиана Гани най-накрая призна дали е бременна (снимка)