Автор
Ива Петрова

Кристиан Костов притесни феновете си за психичното си здраве (Видео)

В последно време темата за психичното здраве набира все по-голяма популярност у нас и по света. От разстройства на емоционалното състояние не са застраховани нито обикновените хора, нито родните и световните знаменитости.

Паник атаките, от които се оплакват все повече известните личности, идва най-вече от хейтърските коментари и злъчни статии, които ежедневно се сипят срещу тях от социалните мрежи и сайтовете. Именно темата за „психичното здраве“ повдигна и певецът Кристиан Костов макар и с чувство за хумор.

View post on Instagram
 


За целта певецът публикува видео на профила си в Инстаграм, в което обяснява, че най-простото решение на проблема е да не чете коментарите.

В няколко различни видеа Кристиан споделя, че има моменти, в които се чувства добре, но при вида на всички негативни коментари веднага се срива не само настроението му, но и психиката му отнася удар. Ето защо, за да запази психическото си здраве, той просто спира четенето на хейт.

Според последна информация Кристиан Костов към момента живее в Испания, отбелязва vbox7. След избухването на войната в Украйна талантливият изпълнител и семейството му са се преместили първо в България, а няколко месеца по-късно - в испанския град Аликанте, откъдето продължава да черпи вдъхновение за своята музика.

View post on Instagram
 

Четете още: Не сте виждали такова нещо: Андреа буквално си смени лицето с Фотошоп!