Автор
Теодор Муховски

Адел разкри истината: Ето как отслабна с 50 кг

Адел изненада много хора с грандиозната си метаморфоза. Популярната певица успя да свали близо 50 килограма и вече е изумително слаба. Много се спекулираше около "вълшебната" диета, която спазваше звездата. Истината обаче се оказа съвсем друга.

Адел е една от най-талантливите певици от британски произход. Тя е многократно награждавана от световни списания като Time и Billboard. Нейните песни Hello и Skyfall счупиха рекордите за популярност и продажби. Певицата се превърна в една от най-обсъжданите звезди заради промяната във външния си вид, която претърпя. Първата информация за нейното отслабване се появи през 2019 г. Самата Адел тогава не коментираше трансформацията си, тъй като не е от хората, които са много активни в социалните мрежи.

Има много теории за отслабването на Адел и как певицата го е направила през годините.

View post on Instagram
 


Адел проведе интервю с Опра Уинфри като част от програмата "Адел само за една нощ" и отвори много лични теми, включително въпроса за промяната на имиджа си, причинена от загубата на почти 50 килограма от теглото ѝ.

През май 2020 година певицата публикува снимка, на която показа колко много е отслабнала, в профила си в Instagram.

View post on Instagram
 

Адел обясни трансформацията си с бягство от проблемите и нейните редовни и интензивни упражнения.
Да припомним, че звездата се раздели със съпруга си, с когото в момента отглеждат сина си.

"След като напуснах Саймън, имах пристъпи на тревожност. Напълно ме парализираха. Нямах контрол над тялото си. Упражненията се доказаха като терапия за преодоляване на стреса. Върнах душевното си равновесие."

Повечето хора се възхищават на Адел, че е преминала през тази грандиозна промяна, но има и мнения, според които певицата все пак не изглежда съвсем кльощава.

View post on Instagram
 

В интернет и медиите се появиха много спекулации относно начина на отслабване на звездата. В мрежата можете да откриете различни публикации за специални диети и квалифицирани диетолози, чиято помощ е използвала Адел. Самата певица категорично отрича тези слухове, ето как ги коментира:

"Не съм изненадана, защото тялото ми е било наблюдавано през цялата ми кариера. Или съм твърде голяма, или прекалено малка. Или съм секси, или не съм."

Четете още: И Адел вече е с корекции: Няма да я познаете с тези устни (снимка)