Автор
Христина Кирилова

Вдигна летвата: Анн-Джи забила италианския Ерген (снимка)

Откакто Виктор Стоянов нашумя покрай участието си в предаването "Ергенът", изплуваха всякакви негови отношения с известни хубавици, тъй като се е снимал не в един или два видеоклипа. Анн-Джи обаче вдигна летвата, след като стана ясно, че също е била с Ерген, но не с българския, а с участника от италианския формат на предаването.

Блондинката се запознала с чужденеца преди две лета на Слънчев бряг и между двамата пламнала любов. По това време той се готвел за участието си в "Ергенът" в Италия и даже подканил нашенката да се запише.

View post on Instagram
 

Джорджио е на 39 години и притежава фирма за недвижими имоти. Той посещава често България и кани Анн-Джи няколко пъти в Италия, но с влизането си в телевизионния формат прекъснали комуникацията. Италиянският Ерген, за разлика от нашия, се загаджил с избраницата си от предаването, макар и връзката им да продължила по-малко от половин година.

С днешна дата Джорджио възобновил контакта си с русо изкушение с украински корени Анн-Джи, като двамата си обещали скоро да си гостуват.

Четете още: Трагично или да: Дениз купонясва с балони райски газ (снимка)