Автор
Весела Георгиева

Ужас: Стриптизьорка продава боксерките на Хари на търг

Бельо на принц Хари, което той е носел по време на едно от безпаметните си партита в Лас Вегас, отива на търг. Продава го бивша стриптийзьорка, която е присъствала на забавата, пише "Стандарт".

Казват, че всичко, което се случва в Лас Вегас, остава в Лас Вегас... Но явно за Хари това не важи. Преди години таблоидите се надпреварваха кой ще публикува по-скандална снимка на принца от постоянните му запои и изцепки.

View post on Instagram
 

Днес той вече е женен мъж и баща на две деца, вероятно улегнал и помъдрял. Но ето че скандалното му минало го застига в неподходящ момент. След снимките на Хари по слипове, се появиха и снимки на Хари така, както майка го е родила.

Кари Райхърт, която работела в нощен клуб в Лас Вегас по времето, когато принц Хари се е вихрил там, твърди, че той ѝ е дал бельото си. Това станало, след като се съблякъл гол в хотелски апартамент преди десетина години.

View post on Instagram
 

„Когато той купонясваше във Вегас, всички го обичаха“, каза 43-годишната жена, която незнайно защо още пази неговите боксерки за спомен. Тя споделя още, че настоящият мъж на Меган Маркъл определено е бил царят на купона и душата на компанията.