Автор
Христина Кирилова

Нов обрат: Алек Болдуин е излъгал за инцидента, при който уби оператор на снимачната площадка?

Изминаха месеци от инцидента, при който Алек Болдуин непредумишлено уби операторката Халина Хътчинс по време на снимачен процес, а следствието все още продължава и определено изплуват шокиращи подробности за случилото се.

Актьорът, както и адвокатите му, продължават да твърдят, че той не е натиснал спусъка на оръжието, с което уби Халина по невнимание, а единствено е пробвал ударника. Колт-ът обаче гръмнал и операторката била убита. ФБР опровергава тази версия, тъй като били направени експерименти с подобно оръжие, като не е уточнено дали е същият модел, или сходен такъв.

Агентите установили категорично, че не е възможно да бъде произведен изстрел с пистолета, ако не е дръпнат спусъка. Резултатите от разследването ще бъдат изпратени до прокуратурата и вероятността Болдуин да бъде официално обвинен в убийство е голяма.

Предстои записите от телефонните разговори между членовете на екипа, участвал в снимките на филма, да бъдат предоставени на полицията, което ще даде повече яснота по случая.

Четете още: За Хилария Алек Болдуин е мечтан мъж. Не и за бившата му жена Ким Бейсинджър