Автор
Весела Георгиева

Истински щастливци сте, ако имате връзка с представител на една от тези три зодии

Няма готова формула, която да ни подскаже предварително дали една любов ще бъде страхотна или разочароваща, дали едно приятелство ще бъде готино или натоварващо...

Но все пак има хора, които носят хармония и любов, където и да са. А ако вие имате връзка с представител от някоя от тези три зодии, сте истински щастливци.

Телец

Представителите на тази зодия са верни докрай! Те са абсолютно моногамни, никога не пристъпват принципите си. Дори да имат проблеми във връзката си, те ще се борят да я запазят. Знаят добре как да накарат половинката си да се чувства специална. Ако имате връзка с Телец, очаквайте тя да е много спокойна и да продължи много дълго време.

Риби

Рибите са изключително романтични, нежни и предани хора. Ако бившето ми гадже не беше Риби, щях да кажа, че са наистина идеалните партньори. И все пак - представителите на Риби никога не биха изневерили. невероятно лоялни са. Истинска привилегия е да имате такъв човек в живота си.

Скорпион

Скоприоните са хора, на които можете да разчитате! Ама наистина! Отговорни са и поемат нещата в свои ръце. Както във взаимоотношенията, така и грижите за дома и семейството. Скорпионите са родени лидери, но в същото време държат на дългите и стабилни връзки.