Турската звезда Мурат Йълдъръм и Мис Мароко чакат бебе

Известният турски актьор Мурат Йълдъръм и съпругата му - мароканската актриса и модел Имане Елбани, са на прага на един от най-щастливите мигове в живота си.

View post on Instagram
 


Двамата са в трепетно очакване на своя рожба. Бременната Имане е изпълнена с надежда и копнеж от предстоящата среща с бебето, а новината, че ще става майка, и за нея, и за Йълдъръм, е изключително вълнуваща, тъй като двамата вече загубиха едно дете. През 2006 г красавицата Елбани стана Мис Мароко, а през 2009 г. спечели титлата „Мис Арабски свят“.

View post on Instagram
 


Мурат Йълдъръм и Имане Елбани вдигнаха пищна сватба на 25 декември 2016 г. Между другото красивата актриса и модел от марокански произход Имане Елбани за първи път в Турция дойде на снимачната площадка специално за новия драматичен сериал "Азиз” (Aziz).

Там тя играе египетската принцеса Февзие, а главната мъжка роля на героя на име Азиз Пайдар в този сериал е поверена на, сами се досещате, Мурат Йълдъръм. Това е първата поява на красивата семейна двойка, която се превърна в същинско медийно събитие!

View post on Instagram
 

Четете още: Азис показа морето на сина си. Вижте колко щастливи изглеждат двамата!